NeO12 369 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Z Wytrenowanego Snajpera usunąć niewidke i Awke 1/2 dać. Nie ma itemków 1/1 to w klasach też nie dawajcie.Napisałeś oddzielny temat to po co tu to proponujesz ?! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Dodanie do regulaminu punkt ktory odnosi sie do expienia wspolnego oraz okreslone sankcje za ten czyn ponieważ ostatnio dosc czesto sie to zdarza :/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GANGER(MW3) 2 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Witam. Mam taka mała propozycje dla klasy m4a1 master, zamiast 5 hp za fraga dać mu dodatkowy jeden skok lub ewentualnie 15/20 hp za fraga. Proszę o pozytywne rozpatrzenie prośby. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Co do hp przesadzone co do skoku mozna dodać. A jeski gadamy o skokach to można pomyśleć nad dodaniem skoku dla snajpera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GANGER(MW3) 2 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 (edytowane) Dziękuję za poparcie co do skoku ^^ Fakt Hp może lekko przesadzone. Dodatkowy skok u snajpera może być mu bardzo pomocne w kampie. Wiec jestem na tak. Pozdrawiam. Jednak odwołuje skok do snajpera bo już ma 2 skoki. Edytowane 26 Grudnia 2015 przez NeO12 Opcja edytuj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Opcja edytuj.. Nie rozumiem, mówisz, że 5hp za fraga to za mało i chcesz zamiast tego dodatkowy skok lub 15hp za fraga ?! 15hp za fraga nie dał bym żadnej premce. W poprzednim sezonie był telegrafista, który miał 10hp za fraga i tu się skarżyli, że za dużo.. Snajper ma dwa skoki i mu wystarczy. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GANGER(MW3) 2 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Przyznaje się, to 15 hp za fraga przesadziłem :sleep: Ale dodatkowy skok myślę że przydał by się wielu osobą.(dodać lub zamiast 5hp za fraga). :pije: Tak jak to było w klasie Diabeł. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang Albanii 280 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Klasa "Cichy zabójca" Gdy nas zatruje pod koniec rundy to w next zadaje nam dmg (czasami chodzi nawet o 30-40hp!!). Dziś w nocy 2 razy przeniosłem HLTV Proxy do Specta bo weszło do gry. Nie wiem co to było.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 (edytowane) Komandosowi dodac skok lub dac mu wieksza predkosc. Jesli wygrywacie plugi wezcie mowcie Edytowane 27 Grudnia 2015 przez CREATIVE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 (edytowane) Klas jest zbyt mało i większość jest dziwna. Dla mnie przesadą jest samo to, że wsparcie ogniowe ma niewidkę. Niewidki powinny być nadawane premium bądź stworzyć klasę, która służyć będzie edycji lekkiego snajpera: INT: 0 HP: 10 Wytrz. 0 Kond. 0 Bronie: Scout, TMP Opis: 1/2 ew. 1/3 scout, niewidka podczas kucania W innym wypadku drażni to innych grających, gdy ktoś latając na TMP ma niewidkę, niedługo nikogo na mapie nie będzie widać, a gracze jednak będą - albo i nie? Edytowane 27 Grudnia 2015 przez James0v. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 W tym sezonie nie chciałem dodawać tylu klas co było w poprzednim, ale chyba teraz jest ich zbyt mało. Dodam jeszcze 3 klasy i ogarniemy z chińczykiem klasy. Dziękuję za propozycje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Question?;3 113 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Proponuje do Regulaminu tego serwera dodać, że gracz nie może siedzieć na spectcie więcej niż 10 min. (Nie dotyczy administracji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Moim zdaniem nie trzeba tego dodawać do regulaminu, dlatego, że i tak przyjęte jest coś takiego, że jak ktoś siedzi na spekcie to dostaje kick a. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Proponuje osłabić klasę Krowa gdyż klasa jest jak light premka. -odjąć w statystykach 15/20 hp -zabrać 1 skok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Proponuje osłabić klasę Krowa gdyż klasa jest jak light premka. -odjąć w statystykach 15/20 hp -zabrać 1 skok Można zabrać moim zdaniem właśnie 1 skok, ale Max zabrać 10hp ze statystyk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi