Kubus :-) 5 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 (edytowane) Nick : Kubus :-)Data Zdarzenia : 15 gru 15Osoba/y na ktora chcesz zlozyc skarge: Pawel.?Opis Sytuacji : Normalnie wypowiedzialem sie pod podaniem yxdc a on mi dał warna za spamowanie to jest skandal!!! Ludzie żal mi ze niektórzy nie rozumieją co to spam.Dowod : http://forum.cs-classic.pl/topic/42343-podanie-yxdc/ Pamietaj 1. Nie kloc sie 2. Nie spamuj cytuje "tak" "nie" napisałem "na tak" to jest coś innego niż "tak" więc ..... Edytowane 19 Grudnia 2015 przez Kubus :-) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Jakbyś spojrzał to w regulaminie forum jest zakaz wypowiadania się w swoim podaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 No to jedziemy... Treść twojego posta: Pewnie zastanawiasz się po co ukazuję Wam również treść posta od PumasS'a, który również za to samo dostał warna. Otóż, w regulaminie jest jasno napisane, że: "16. Posty, które ograniczać się będą do wypowiedzi 'tak' lub 'nie' będą karane warnem - ku temu służy ankieta. " Co z tego wynika, złamałeś podpunkt regulaminu pisząc nieuargumentowany post pod podaniem i otrzymałeś warna (to samo PumasS), na dodatek Wam obu pisałem jakieś (bo ja wiem...) pół godziny przed nadaniem warna żebyście edytowali swoje posty i podali konkretne powody, albo nie widzieliście, albo mnie olaliście, ale to już nie jest w moim interesie. A oto notki w powodzie warna, które Wam zamieściłem: W razie gdybyście mieli problemy z odczytaniem, to proszę w spoilerze ukryłem treść: Zgodnie z podpunktem regulaminu mówiącym "16. Posty, które ograniczać się będą do wypowiedzi 'tak' lub 'nie' będą karane warnem - ku temu służy ankieta. " Otrzymujesz warna, którego możesz odrobić w dziale odpracuj warna Natomiast jeżeli się nie zgadzasz z powyższym możesz odwołać się w dziale skarg na moderatorów. Pamiętaj, że aktywny warn uniemożliwia Ci podjęcie kandydatury na admina, bądź inne przywileje na forum typu zlecenia. I proszę Cię nie zmuszaj mnie do ponownego szukania i ukazywania Wam definicji terminu "spam", bo znów skończy się na tym, że ktoś... Nie do końca zna ich znaczenie. Co do skargi, proszę żeby osoby postronne się nie wtrącały, jeśli chcesz coś Kuba ;-) dodać, opcja edytuj. 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Skarga niesłuszna. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi