Skocz do zawartości

Skarga na Pawełka

Kubus :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Nick : Kubus :-)
Data Zdarzenia : 15 gru 15
Osoba/y na ktora chcesz zlozyc skarge: Pawel.?
Opis Sytuacji : Normalnie wypowiedzialem sie pod podaniem yxdc a on mi dał warna za spamowanie to jest skandal!!! Ludzie żal mi ze niektórzy nie rozumieją co to spam.
Dowod : http://forum.cs-classic.pl/topic/42343-podanie-yxdc/

Pamietaj

1. Nie kloc sie

2. Nie spamuj

cytuje "tak" "nie" napisałem "na tak" to jest coś innego niż "tak" więc .....

Edytowane przez Kubus :-)
  • Like 2

No to jedziemy...

Treść twojego posta:

pre_1450531805__12.png

Pewnie zastanawiasz się po co ukazuję Wam również treść posta od PumasS'a, który również za to samo dostał warna. 

Otóż, w regulaminie jest jasno napisane, że: "16. Posty, które ograniczać się będą do wypowiedzi 'tak' lub 'nie' będą karane warnem - ku temu służy ankieta. "

Co z tego wynika, złamałeś podpunkt regulaminu pisząc nieuargumentowany post pod podaniem i otrzymałeś warna (to samo PumasS), na dodatek Wam obu pisałem jakieś (bo ja wiem...) pół godziny przed nadaniem warna żebyście edytowali swoje posty i podali konkretne powody, albo nie widzieliście, albo mnie olaliście, ale to już nie jest w moim interesie.

A oto notki w powodzie warna, które Wam zamieściłem:

pre_1450532090__3334.png

W razie gdybyście mieli problemy z odczytaniem, to proszę w spoilerze ukryłem treść:

Zgodnie z podpunktem regulaminu mówiącym "16. Posty, które ograniczać się będą do wypowiedzi 'tak' lub 'nie' będą karane warnem - ku temu służy ankieta. " Otrzymujesz warna, którego możesz odrobić w dziale odpracuj warna
Natomiast jeżeli się nie zgadzasz z powyższym możesz odwołać się w dziale skarg na moderatorów.
Pamiętaj, że aktywny warn uniemożliwia Ci podjęcie kandydatury na admina, bądź inne przywileje na forum typu zlecenia.

I proszę Cię nie zmuszaj mnie do ponownego szukania i ukazywania Wam definicji terminu "spam", bo znów skończy się na tym, że ktoś... Nie do końca zna ich znaczenie.

Co do skargi, proszę żeby osoby postronne się nie wtrącały, jeśli chcesz coś Kuba ;-) dodać, opcja edytuj.
  • Like 11

• Właściciel

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Powód: Skarga niesłuszna.

Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności