Korcikoo 52 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick: Korcikoo 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz): Admin 3.Nick admina/gracza ktory zawinil: Sobczakoo 4.IP/SID oskarzanego*: 5.Data i godzina: 15:45 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie): [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Reason: 'Rakietki na malych mapach ' [AMXBans] Duration: '30 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_2:0:1473796269' [AMXBans] Your IP: '77.88.132.56' [AMXBans] ======================================== 7.Opis sytuacji: Puściłem 3 rakietki w kosmos na cs_max, a admin Sobczakoo dał mi bana łamiąc regulamin, ponieważ admin nie może banować admina, tylko dowody powinien podsyłać opiekunowi Dla dowodu można pobrać demo z mapy cs_max *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 No nieźle Sobczakoo skucha tak jak ja tylko mnie uratował 1 fakt ehhh ... Moglibyście się dogadać a nie pisać skargi no ale cóż tak wyszło Sobczakoo pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FunnyPuma ^^ 155 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Według mnie rakiety puszczone w kosmos nie powinny być karane banem, chyba że w kogoś, to już inna sprawa. A co do Cb Sobczakoo nie powinieneś banować Korcika, tylko jeśli uważasz, że łamie regulamin to powinieneś zrobić np. ssy lub poczekać na demko z hltv i napisać skargę lub wysłać dowody bezpośrednio opiekunowi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Sobczakoo złamał regulamin, dostaje ostrzeżenie. Na przyszłość dogadujcie się między sobą, a nie od razu piszcie skargi. Macie sobie pomagać, a nie podkładać nogi. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi