Kubson # 0 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Nick:Kubson [t]Link do SS:-----------Wycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] ===============================================[AMXBans] You have been banned from this Server![AMXBans] You can complain about your ban @ cs-classic.pl[AMXBans] Reason: 'AB'[AMXBans] Duration: 'permanently'[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_2:0:841062062'[AMXBans] Your IP: '-------------'[AMXBans] =======================================Serwer:Cs-Classic.pl [Only DD2] Link do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=35310 Nie nie mam zmiennego ip... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Proszę admina banującego o wyjaśnienie sytuacji. Z tego co ja widzę to nie było żadnego bana żeby dać aktywnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K0wAl 110 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 (edytowane) Po wpisaniu IP gracza wyskoczyły dwa aktywne bany na to właśnie IP. Aktywne bany = perm. Tyle. @Kubson to pytanie zostawie bez odpowiedzi. Ban byl sprzed miesiaca bodajze, ale widnieje na twoim Ip. Skad ja moge miec pewnosc ze to nie byles ty i nie czitowales przypadkiem, a teraz zmieniles nick serwer i po prostu dalej grasz jak gdyby nigdy nic sie nie stalo? Uwierz mi ze niektorzy jak dostana bana potrafia byc 5min pozniej na serwerze i nie chodzi mi o napisanie prosby na forum i otrzymania UB. Reset routera i graja dalej. Tak samo moglo byc w twoim przypadku, bo IP z tego co mi wiadomo nie czesto sie powtarza. Edytowane 20 Grudnia 2015 przez K0wAl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson # 0 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Skoro mialem bana to jak moglem grac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi