Keszkeszeszke 250 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Super prace szanuje i zazdroszczę talentu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 17 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 1. Banner YouTube: Z tego jest również speedart ;) 2.Banner YouTube: 3.Sygnaturka Forum: Oceniajcie, krytykujcie i dajcie znać na co mam zwrócić uwagę przy następnych pracach ^^. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 2/10, ale i tak jestem dumna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Nie komentuję zazwyczaj, ale trudno przejść obok obojętnie. Prace są no "profeska" xD Tylko gryzie mnie to, że każda taka praca z napisem jest identycznie zrobiona. Efekt wow, ale przeglądając wszystkie nie widać tu czegoś innego, takiego innego wow. Wymyśl coś innego, co można by było tu jeszcze dodawać zamieniać, nie popadnij w monotonność. Podsumowując prace idealne, ale za mało w nic wyjątkowości. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 18 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Nie komentuję zazwyczaj, ale trudno przejść obok obojętnie. Prace są no "profeska" xD Tylko gryzie mnie to, że każda taka praca z napisem jest identycznie zrobiona. Efekt wow, ale przeglądając wszystkie nie widać tu czegoś innego, takiego innego wow. Wymyśl coś innego, co można by było tu jeszcze dodawać zamieniać, nie popadnij w monotonność. Podsumowując prace idealne, ale za mało w nic wyjątkowości. To zlecenia, ludzie patrząc na wcześniejsze proszą mnie o to bym zrobił to w ten sposób :/ a ja chcę spełniać ich oczekiwania. 2/10, ale i tak jestem dumna Jak zawsze! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 2.Banner YouTube: Oceniajcie, krytykujcie i dajcie znać na co mam zwrócić uwagę przy następnych pracach ^^. To podoba mi się najbardziej <3 Odnośnie tamtych napisów to faktycznie mogło się przejeść, bo już dużo takich prac zrobiłeś. * Nadal uważam, że moja jinx najpiękniejsza XD Kocham mocno! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi