James0v 1 688 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 (edytowane) Witam. Potrzebuję 2/3 konkretnie aktywnych osób, które spełnią wymagania panujące na forum i staną w funkcji admina. 1. Nick: 2. Imię: 3. Wiek: 4. Znajomość AMX (1-10): 5. Sprawny i działający mikrofon: 6. Znajomość Regulaminu serwera(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**: 7. Link do swojego GameTracker'a**: 8. Napisz coś o sobie **: 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE): 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 14. Czy posiadałeś już admina? (Nie podajemy linków): Edytowane 26 Stycznia 2016 przez James0v. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo -=Philipster=- 2 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 1. Nick:Neo -=Philipster=- 2. Imię:Filip 3. Wiek:16 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):dobre 5. Mikrofon(Tak/Nie):Tak 6. Link do swojego GT**:http://www.gametrack...3.176.64:27015/ 7. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Chciałbym zostać administratorem , ponieważ nie zawsze admini są aktywni. W godzinach szczytu jest po kilka administratorów . Jednak w nocy ich nie ma . A inni nabijają sobie lvl poprzez nocny exp oraz małe mapy . Chciałbym pomóc w pilinowaniu serwera . Niestety jestem trochę wybuchowy , oraz niekulturalny , ale staram się pozbyc tego brzydkiego nawyku . 8. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:Nie posiadam . 9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 2-3 h 10. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): (okres wolny od szkoły rano popołudnie wieczór po 1h ) . dni szkolne wieczorami . 11. Staż w grze counter strike 1.6: 3-4 lata 12. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 1. Nick:Neo -=Philipster=- 2. Imię:Filip 3. Wiek:16 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):dobre 5. Mikrofon(Tak/Nie):Tak 6. Link do swojego GT**:http://www.gametrack...3.176.64:27015/ 7. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Chciałbym zostać administratorem , ponieważ nie zawsze admini są aktywni. W godzinach szczytu jest po kilka administratorów . Jednak w nocy ich nie ma . A inni nabijają sobie lvl poprzez nocny exp oraz małe mapy . Chciałbym pomóc w pilinowaniu serwera . Niestety jestem trochę wybuchowy , oraz niekulturalny , ale staram się pozbyc tego brzydkiego nawyku . 8. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:Nie posiadam . 9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 2-3 h 10. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): (okres wolny od szkoły rano popołudnie wieczór po 1h ) . dni szkolne wieczorami . 11. Staż w grze counter strike 1.6: 3-4 lata 12. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Tak Masz odwiedzać forum regularnie, sprawdzam często GT i jeżeli nie wpiszesz się w temacie wylecisz Aktywność ma być poprawiona do końca tygodnia z czego też dostajesz okres próbny. Zgłoś się do mnie na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil11311 17 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 1. Nick: PonuryGrabarz 2. Imię: Kamil 3. Wiek: 19 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 8/9 5. Mikrofon(Tak/Nie): tak 6. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/PonuryGrabarz/193.33.176.64:27015/ 7. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Witam, mam na imię Kamil, mam 19 lat, obecnie pracuje i uczę sie na weekendy interesuje się piłka nozną oraz lubię jezdzic na rowerze dlaczego ja ? chce pomoc serwerowi, nie zawsze jest admin, a jestem sprawdzony na tej posadzie wiem mam slaby GT ale powracam do gry i bede caly czas aktywny co czas pokaze, niestety stracilem admina poprzez nieobecnosc lecz wtedy pracowalem na 3 zmiany i brakowalo czasu, teraz zmienilem prace i mam wiecej czasu. 8. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: nie 9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: kolo 3-4h dziennie 10. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): po godzinie 16 po pracy 11. Staż w grze counter strike 1.6 : 4-5 lat 12. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ) tak bylem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 1. Nick: PonuryGrabarz 2. Imię: Kamil 3. Wiek: 19 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 8/9 5. Mikrofon(Tak/Nie): tak 6. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/PonuryGrabarz/193.33.176.64:27015/ 7. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Witam, mam na imię Kamil, mam 19 lat, obecnie pracuje i uczę sie na weekendy interesuje się piłka nozną oraz lubię jezdzic na rowerze dlaczego ja ? chce pomoc serwerowi, nie zawsze jest admin, a jestem sprawdzony na tej posadzie wiem mam slaby GT ale powracam do gry i bede caly czas aktywny co czas pokaze, niestety stracilem admina poprzez nieobecnosc lecz wtedy pracowalem na 3 zmiany i brakowalo czasu, teraz zmienilem prace i mam wiecej czasu. 8. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: nie 9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: kolo 3-4h dziennie 10. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): po godzinie 16 po pracy 11. Staż w grze counter strike 1.6 : 4-5 lat 12. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ) tak bylem Zgłoś się na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf2002 0 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Witam. Potrzebuję 2/3 konkretnie aktywnych osób, które spełnią wymagania panujące na forum i staną w funkcji admina. 1. Nick:POMPA SMERF 2. Imię:MATEUSZ 3. Wiek:!& 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):średnie 5. Mikrofon(Tak/Nie):Tak 6. Link do swojego GT**: 7. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Nienawidze cziterów lubie grać w cs jestem aktywny spędzam pięć godzin przed komputerem. 8. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:Nie 9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:pięć godzin 10. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy):10-16 11. Staż w grze counter strike 1.6 6 lat 12. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Witam. Potrzebuję 2/3 konkretnie aktywnych osób, które spełnią wymagania panujące na forum i staną w funkcji admina. 1. Nick:POMPA SMERF 2. Imię:MATEUSZ 3. Wiek:!& 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):średnie 5. Mikrofon(Tak/Nie):Tak 6. Link do swojego GT**: 7. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Nienawidze cziterów lubie grać w cs jestem aktywny spędzam pięć godzin przed komputerem. 8. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:Nie 9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:pięć godzin 10. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy):10-16 11. Staż w grze counter strike 1.6 6 lat 12. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )tak Podanie odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToNieTakJakMyslisz 18 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 (edytowane) 1. Nick: UcHo.R.on[E] przed resetem TO NIE TAK JAK MYSLISZ 2. Imię: Michał 3. Wiek: 18 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): bardzo dobre 5. Mikrofon(Tak/Nie): Jest, ale nie używam , gram bez dźwięku 6. Link do swojego GT**: - http://www.gametracker.com/server_info/193.33.176.64:27015/top_players/?query=TO+NIE+TAK+JAK+MYSLISZ -http://www.gametracker.com/server_info/193.33.176.64:27015/top_players/?query=UcHo.R.on%5BE%5D Generalnie brakuje tam kilku minut , ale to jest kwestia mapy góra dwóch . 7. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Ostrożności nigdy mało, uważam , że przyda się dodatkowa para rąk , do ogarnięcia serwera, często gram, staram się zapoznać z graczami, chcę tu zagościć na dłużej 8. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Wawelski_Smok_! 9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: dziennie gram te 2/3 h , czasem dłużej , w zależności od dnia 10. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Codziennie, w różnych , raz z rana , raz popołudniu , czasami wieczorem 11. Staż w grze counter strike 1.6: A z 6/7 lat będzie, oczywiście były dłuższe przerwy , uznajmy 3/4 lata 12. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ) : Byłem , wiele razy Edytowane 30 Grudnia 2015 przez ToNieTakJakMyslisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 1. Nick: UcHo.R.on[E] przed resetem TO NIE TAK JAK MYSLISZ 2. Imię: Michał 3. Wiek: 18 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): bardzo dobre 5. Mikrofon(Tak/Nie): Jest, ale nie używam , gram bez dźwięku 6. Link do swojego GT**: - http://www.gametracker.com/server_info/193.33.176.64:27015/top_players/?query=TO+NIE+TAK+JAK+MYSLISZ -http://www.gametracker.com/server_info/193.33.176.64:27015/top_players/?query=UcHo.R.on%5BE%5D Generalnie brakuje tam kilku minut , ale to jest kwestia mapy góra dwóch . 7. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Ostrożności nigdy mało, uważam , że przyda się dodatkowa para rąk , do ogarnięcia serwera, często gram, staram się zapoznać z graczami, chcę tu zagościć na dłużej 8. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Wawelski_Smok_! 9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: dziennie gram te 2/3 h , czasem dłużej , w zależności od dnia 10. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Codziennie, w różnych , raz z rana , raz popołudniu , czasami wieczorem 11. Staż w grze counter strike 1.6: A z 6/7 lat będzie, oczywiście były dłuższe przerwy , uznajmy 3/4 lata 12. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ) : Byłem , wiele razy Przyjmuję na okres próbny, zgłoś się na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Kolejne otwarcie szybkiej rekrutacji. Potrzebuję osób aktywnych na serwerze jak i na forum. Podania piszecie według wzoru podanego niżej: 1. Nick: 2. Imię: 3. Wiek: 4. Znajomość AMX (1-10): 5. Sprawny i działający mikrofon: 6. Znajomość Regulaminu serwera(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**: 7. Link do swojego GameTracker'a**: 8. Napisz coś o sobie **: 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE): 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 14. Czy posiadałeś już admina? (Nie podajemy linków): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adisek1337 114 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 (edytowane) 1. Nick: Adis -_- 2. Imię: Adrian 3. Wiek: 14 4. Znajomość AMX (1-10): 5 5. Sprawny i działający mikrofon:TAK 6. Znajomość Regulaminu serwera(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**:Dobre 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Adis%20-_-/193.33.176.64:27015/ (poprawie) 8. Napisz coś o sobie **:Nazywam się Adrian mieszkam niedaleko Ozorkowa w woj Łódzkim mam 14 lat mam dużo zainteresowań lubię grać w piłkę nożną jak i grać na komputerze gram przede wszystkim w csa .Chodzę do 1 Gimnazjum 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Ponieważ brakuje administratorów na serwerze każdy ma swoje sprawy i nie zawsze ma czas żeby grać na serwerze.A cziterów niema kto banować. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE):Nie 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:2-3 godzin 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):W dni robocze około 2-2,5 godzin a w weekendy 2-3 godzin 13. Staż w Counter-Strike 1.6:1,5 roku 14. Czy posiadałeś już admina? (Nie podajemy linków):Jestem strażnikiem na tej serwerowni :) Edytowane 12 Czerwca 2016 przez James0v. Daję Ci kilka dni na poprawienie GT. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 1. Nick: Adis -_- 2. Imię: Adrian 3. Wiek: 14 4. Znajomość AMX (1-10): 5 5. Sprawny i działający mikrofon:TAK 6. Znajomość Regulaminu serwera(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**:Dobre 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Adis%20-_-/193.33.176.64:27015/ (poprawie) 8. Napisz coś o sobie **:Nazywam się Adrian mieszkam niedaleko Ozorkowa w woj Łódzkim mam 14 lat mam dużo zainteresowań lubię grać w piłkę nożną jak i grać na komputerze gram przede wszystkim w csa .Chodzę do 1 Gimnazjum 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Ponieważ brakuje administratorów na serwerze każdy ma swoje sprawy i nie zawsze ma czas żeby grać na serwerze.A cziterów niema kto banować. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE):Nie 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:2-3 godzin 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):W dni robocze około 2-2,5 godzin a w weekendy 2-3 godzin 13. Staż w Counter-Strike 1.6:1,5 roku 14. Czy posiadałeś już admina? (Nie podajemy linków):Jestem strażnikiem na tej serwerowni :) Zgłoś się na PW do ORION'a gdyż ja od dzisiaj mam zgłoszoną nieobecność. Przyjmuję na okres próbny. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil11311 17 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 (edytowane) Nick: PonuryGrabarz 2. Imię: Kamil 3. Wiek: 20 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 8/9 5. Mikrofon(Tak/Nie): tak 6. Link do swojego GT**: http://www.gametrack...3.176.64:27015/ 7. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Witam, mam na imię Kamil, mam 20 lat, obecnie pracuje, interesuje się piłka nozną oraz lubię jezdzic na autkiem :D dlaczego ja ? chce pomoc serwerowi, widzę że jest zapotrzebowanie na adminow, ja sprawowalem sie na tej funkcji moim zdaniem bardzo dobrze, lecz dwie prace i kobieta zajmowalo mi duzo czasu i nie mialem chwili na csa, teraz gdy wchodze po tej krotkiej przerwie widze co sie dzieje czasami gdy nie ma admina to masakra, korzystaja z okazji, :) wiem mam slaby GT ale powracam do gry i postaram sie byc aktywnym graczem jak i adminem oraz pomagac ludziom w problemach z serwerem, niestety stracilem admina poprzez nieobecnosci ale jak juz wspomnialem.... bylem zapracowany 8. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: nie 9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: kolo 3h dziennie 10. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): po godzinie 16 po pracy oraz moge teraz rano lecz nie ma nikogo na serwerze w porannych godzinach :) 11. Staż w grze counter strike 1.6 : 5-6lat 12. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ) tak bylem Edytowane 27 Czerwca 2016 przez James0v. Daję kilka dni na poprawę GT, czekaj na werdykt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YsIo 3 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 (edytowane) 1. Nick: YsIo2. Imię: Marcin3. Wiek:214. Znajomość AMX (1-10): 105. Sprawny i działający mikrofon: niestety nje6. Znajomość Regulaminu serwera(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**: 97. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/YsIo/193.33.176.64:27015/8.Napisz coś o sobie **:Cześć, jestem Marcin. Mam 21 lat. Pochodzę ze Śląska, dokładnie to z Rybnika. Aktualnie pracuje na kopalni. Jak by ktoś chciał wykopać jakąś dziurę to walcie śmiało :). Nie którzy mnie znają, jedni nie. Ci co znają to wiedzą jaki jestem, a ci co nie mieli okazji z czasem się dowiedzą :p.9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ, hmmm. Każdy powód jest dobry. Ale najważniejszy jest taki, żeby pozbyć się całego tego "gowienka" z serwera w postaci różnych graczy łamiących regulamin w szelaki sposób. Ale również i pomoc terazniejszej administracji w pełnieniu w/w obowiązków jak również i w pilnowaniu porządku.10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE):Jeszcze nie zakupiłem.11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Ok 3-4h12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Bywa różnie na która zmianę pracuje. Nie potrafię się dokładnie określić. Niekiedy w godz od 16-20, niekiedy w godzinach porannych.13. Staż w Counter-Strike 1.6: Duży, nawet już nie liczę :p14. Czy posiadałeś już admina? (Nie podajemy linków): Jasne ze tak. Stary weteran sieci :).@ORIONpopraw gt przez kilka dni i czekaj na ostateczne rozpatrzenie Edytowane 18 Lipca 2016 przez James0v. Podanie odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 30 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Nick: PonuryGrabarz 2. Imię: Kamil 3. Wiek: 20 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 8/9 5. Mikrofon(Tak/Nie): tak 6. Link do swojego GT**: http://www.gametrack...3.176.64:27015/ 7. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Witam, mam na imię Kamil, mam 20 lat, obecnie pracuje, interesuje się piłka nozną oraz lubię jezdzic na autkiem :D dlaczego ja ? chce pomoc serwerowi, widzę że jest zapotrzebowanie na adminow, ja sprawowalem sie na tej funkcji moim zdaniem bardzo dobrze, lecz dwie prace i kobieta zajmowalo mi duzo czasu i nie mialem chwili na csa, teraz gdy wchodze po tej krotkiej przerwie widze co sie dzieje czasami gdy nie ma admina to masakra, korzystaja z okazji, :) wiem mam slaby GT ale powracam do gry i postaram sie byc aktywnym graczem jak i adminem oraz pomagac ludziom w problemach z serwerem, niestety stracilem admina poprzez nieobecnosci ale jak juz wspomnialem.... bylem zapracowany 8. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: nie 9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: kolo 3h dziennie 10. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): po godzinie 16 po pracy oraz moge teraz rano lecz nie ma nikogo na serwerze w porannych godzinach :) 11. Staż w grze counter strike 1.6 : 5-6lat 12. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ) tak bylem Pisz na PW - przyjmuję na okres próbny trwający 7 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniaa 848 Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 1. Nick: Reniaa - w grze, a na forum MalaWredotka 2. Imię: Renata 3. Wiek: 21 lat 4. Znajomość AMX (1-10): 9/10 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Znajomość Regulaminu serwera(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**: myślę, że takie 7,5/10 mogę dać :) 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Reniaa/193.33.176.64:27015/ 8. Napisz coś o sobie **:Wszyscy mnie tutatj doskonale znają i nikomu chyba nie trzeba mnie przedstawiać. O sobie mogę na razie powiedzieć tyle: tymczasowo wolne od szkoly, brak nauki, wolny czas gdy maly spi - staram sie spedzac przed komputerem, wiadomo nie zawsze sie uda , poniewaz obowiazki domowe wzywaja , ale gdy wszystko to co mam zaplanowane staram sie szybko zrobic i wejsc przed PC. Mam 21 lat mieszkam w Belchatowie, mam dziesięciomiesięcznego synka z ktorego jestem dumna. To chyba na tyle, bo charakteru nie bede opisywac- wiekszosc mnie zna ;). 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałabym pomóc Zeusowi, ponieważ ostatnio wieczorami gdy wchodze na serwer widze tylko jego , a on sam nie zawsze ma czas ogarniac caly seerwer i wiem z wlasnego doswiadczenia ze w pojedynke ni jest to latwe. Ogolnie mowiac chcialabym pomoc calej administracji w rozwoju serwera :). 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE): Niestety nie. 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Kazda wolna chwile , tzn. gdy maly spi od rana, czasem po poludniu a tak to wieczorem gdy juz padnie :D. 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Tak jak pisalam wyzej od rana , malo kiedy po poludniu a czesciej wieczorem. Nie jestem w stanie podac konkretnej godziny , bo to nie zalezy ode mnie o ktorej maly ma ochote na drzemke :). 13. Staż w Counter-Strike 1.6: Okolo 2 lat bedzie,a na tej sieci bedzie za kilkanascie dni rok :0. 14. Czy posiadałeś już admina? (Nie podajemy linków): Tak oczywiscie :). 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 1. Nick: Reniaa - w grze, a na forum MalaWredotka 2. Imię: Renata 3. Wiek: 21 lat 4. Znajomość AMX (1-10): 9/10 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Znajomość Regulaminu serwera(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**: myślę, że takie 7,5/10 mogę dać :) 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Reniaa/193.33.176.64:27015/ 8. Napisz coś o sobie **:Wszyscy mnie tutatj doskonale znają i nikomu chyba nie trzeba mnie przedstawiać. O sobie mogę na razie powiedzieć tyle: tymczasowo wolne od szkoly, brak nauki, wolny czas gdy maly spi - staram sie spedzac przed komputerem, wiadomo nie zawsze sie uda , poniewaz obowiazki domowe wzywaja , ale gdy wszystko to co mam zaplanowane staram sie szybko zrobic i wejsc przed PC. Mam 21 lat mieszkam w Belchatowie, mam dziesięciomiesięcznego synka z ktorego jestem dumna. To chyba na tyle, bo charakteru nie bede opisywac- wiekszosc mnie zna ;). 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałabym pomóc Zeusowi, ponieważ ostatnio wieczorami gdy wchodze na serwer widze tylko jego , a on sam nie zawsze ma czas ogarniac caly seerwer i wiem z wlasnego doswiadczenia ze w pojedynke ni jest to latwe. Ogolnie mowiac chcialabym pomoc calej administracji w rozwoju serwera :). 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE): Niestety nie. 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Kazda wolna chwile , tzn. gdy maly spi od rana, czasem po poludniu a tak to wieczorem gdy juz padnie :D. 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Tak jak pisalam wyzej od rana , malo kiedy po poludniu a czesciej wieczorem. Nie jestem w stanie podac konkretnej godziny , bo to nie zalezy ode mnie o ktorej maly ma ochote na drzemke :). 13. Staż w Counter-Strike 1.6: Okolo 2 lat bedzie,a na tej sieci bedzie za kilkanascie dni rok :0. 14. Czy posiadałeś już admina? (Nie podajemy linków): Tak oczywiscie :). przyjęta na okre próbny 7 dni - musisz poprawić aktywność. Zapraszam na Pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaXoR 18 Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 (edytowane) 1. Nick: `HaXoR`;* 2. Imię: Mateusz 3. Wiek: 15 4. Znajomość AMX (1-10): 8/10 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Znajomość Regulaminu serwera(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**: 9/10 7. Link do swojego GameTracker'a**: https://www.gametracker.com/player/%60HaXoR%60%3B%2A/193.33.176.64:27015/ (jest nieodświeżony, mam 39 rank) 8. Napisz coś o sobie **: Jestem Mateusz, mam 15 lat, pochodzę z Rybnika (woj. Śląskie). Mówią o mnie, że jestem miły, pełen uśmiechu. Kocham siatkówkę, jest to moja pasja. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałbym zostac administratorem po to, aby młodzi z "haxami" nie przeszkadzali w grze innym graczom. Pomógłbym utrzymac serwer w równowadze, jestem też aktywny na serwerze. Administratora miałem wiele razy, szczególnie na COD:MOD'ach, w których mam już wprawę ;) 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE): Niestety Nie 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 4-6h dziennie 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni Robocze- od 13 do 22 , Weekend- od 17 do nocy (może i rana ^^ ) 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 8 lat 14. Czy posiadałeś już admina? (Nie podajemy linków): Tak Dziękuję za pozytywne rozpatrzenie podania :) Edytowane 7 Lipca 2016 przez HaXoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 7 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 (edytowane) 1. Nick: `HaXoR`;* 2. Imię: Mateusz 3. Wiek: 15 4. Znajomość AMX (1-10): 8/10 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Znajomość Regulaminu serwera(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**: 9/10 7. Link do swojego GameTracker'a**: https://www.gametracker.com/player/%60HaXoR%60%3B%2A/193.33.176.64:27015/ (jest nieodświeżony, mam 39 rank) 8. Napisz coś o sobie **: Jestem Mateusz, mam 15 lat, pochodzę z Rybnika (woj. Śląskie). Mówią o mnie, że jestem miły, pełen uśmiechu. Kocham siatkówkę, jest to moja pasja. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałbym zostac administratorem po to, aby młodzi z "haxami" nie przeszkadzali w grze innym graczom. Pomógłbym utrzymac serwer w równowadze, jestem też aktywny na serwerze. Administratora miałem wiele razy, szczególnie na COD:MOD'ach, w których mam już wprawę ;) 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE): Niestety Nie 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 4-6h dziennie 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni Robocze- od 13 do 22 , Weekend- od 17 do nocy (może i rana ^^ ) 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 8 lat 14. Czy posiadałeś już admina? (Nie podajemy linków): Tak Dziękuję za pozytywne rozpatrzenie podania :) Grasz od 3 dni, gdyby nie zapotrzebowanie na adminów odrzuciłbym to z miejsca. Dostajesz 7 dniowy okres pod moim nadzorem - będę weryfikować codziennie przez ten czas Twoje postępy. Zgłoś się do mnie na PW. Edytowane 7 Lipca 2016 przez James0v. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Discus 254 Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Nick:Discus Imię:Waldek Wiek:23 Znajomość AMX:10 Sprawny i działający mikrofon : tak Znajomość Regulaminu serwera: dobra Link do GT : http://www.gametracker.com/player/Discus/193.33.176.64:27015/ Napisz coś o sobie: Wszyscy o mnie wiedzą coś w swoim rodzaju.Dlaczego chciałbyś zostać adminem: Priorytetowa pomoc administracji.Czy posiadasz steam: takIle czasu mozesz poswiecić na grę: około 3-4 hw jakich godzinach grasz: wieczór, weekendy ranostaż w cs: około 4 latczy posiadałes admina: tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Nick:Discus Imię:Waldek Wiek:23 Znajomość AMX:10 Sprawny i działający mikrofon : tak Znajomość Regulaminu serwera: dobra Link do GT : http://www.gametracker.com/player/Discus/193.33.176.64:27015/ Napisz coś o sobie: Wszyscy o mnie wiedzą coś w swoim rodzaju. Dlaczego chciałbyś zostać adminem: Priorytetowa pomoc administracji. Czy posiadasz steam: tak Ile czasu mozesz poswiecić na grę: około 3-4 h w jakich godzinach grasz: wieczór, weekendy rano staż w cs: około 4 lat czy posiadałes admina: tak ze wzgledu że byłeś już u nas adminen i że jest potrzebna pomoc przyjety na okres próbny 7 dni. Trzymaj taka aktywność. Zapraszam na Pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatiX96 5 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 1. Nick: MatiX 2. Imię: Mateusz 3. Wiek: 20 4. Znajomość AMX (1-10): Tak z 6-7 5. Sprawny i działający mikrofon: Mam 6. Znajomość Regulaminu serwera(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**: Dobra 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/MatiX/193.33.176.64:27015/ 8. Napisz coś o sobie **: Siema nazywam się Mateusz i mam 20 lat.Mieszkam w Bełchatowie razem z narzeczoną i 11 miesięcznym synkiem.Interesuje się mechaniką i również muzyką.Również dość czasu poświęcam na wychowywanie małego szkraba.Ale również czas pochłania praca w wykończeniach wnętrz co wiąże się z tym że na serwerze najczęściej mnie spotkać pod wieczór.Ogólnie to jestem miłym i spokojnym człowiekiem. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ chciałbym pomóc w ogarnianiu serwera i pomóc w jego jak najlepszym rozwijaniu się. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE): Tak 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Myślę że tak z 2-3 h dziennie 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze to pod wieczór,a weekend jak młody śpi. 13. Staż w Counter-Strike 1.6: Około 4 lata 14. Czy posiadałeś już admina? (Nie podajemy linków): Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 1. Nick: MatiX 2. Imię: Mateusz 3. Wiek: 20 4. Znajomość AMX (1-10): Tak z 6-7 5. Sprawny i działający mikrofon: Mam 6. Znajomość Regulaminu serwera(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**: Dobra 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/MatiX/193.33.176.64:27015/ 8. Napisz coś o sobie **: Siema nazywam się Mateusz i mam 20 lat.Mieszkam w Bełchatowie razem z narzeczoną i 11 miesięcznym synkiem.Interesuje się mechaniką i również muzyką.Również dość czasu poświęcam na wychowywanie małego szkraba.Ale również czas pochłania praca w wykończeniach wnętrz co wiąże się z tym że na serwerze najczęściej mnie spotkać pod wieczór.Ogólnie to jestem miłym i spokojnym człowiekiem. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ chciałbym pomóc w ogarnianiu serwera i pomóc w jego jak najlepszym rozwijaniu się. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE): Tak 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Myślę że tak z 2-3 h dziennie 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze to pod wieczór,a weekend jak młody śpi. 13. Staż w Counter-Strike 1.6: Około 4 lata 14. Czy posiadałeś już admina? (Nie podajemy linków): Tak Daje Ci okres próbny, który będzie trwać 7 dni. Zgłoś się na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DragoNa 48 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 (edytowane) 1. Nick: SprinteR 2. Imię: Norbert 3. Wiek:17 4. Znajomość AMX (1-10): 5. Sprawny i działający mikrofon:Mam 6. Znajomość Regulaminu serwera(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**:Dobre 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/SprinteR/193.33.176.64:27015/ 8. Napisz coś o sobie **:Cześć nazywam się Norbert mam 17 lat uczę się na mechanika w szkole zawodowej mieszkam też w małym mieście Kolno w wolnych chwilach lubię grać w piłkę i jeżdzić na rowerze najczęściej na serwerze można mnie spotkać wieczorem 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Ponieważ chciałbym pomóc w rozwijaniu i w ulepszaniu serwera i pomóc innym adminom zmniejszyć liczbę gracz grających na cheatach 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE):Tak 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:1-2 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):18-20 13. Staż w Counter-Strike 1.6:9 lat 14. Czy posiadałeś już admina? (Nie podajemy linków):Tak 1. Nick: 2. Imię: 3. Wiek: 4. Znajomość AMX (1-10): 5. Sprawny i działający mikrofon: 6. Znajomość Regulaminu serwera(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**: 7. Link do swojego GameTracker'a**: 8. Napisz coś o sobie **: 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE): 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 14. Czy posiadałeś już admina? (Nie podajemy linków): Edytowane 11 Sierpnia 2016 przez MalaWredotka Dam Ci okres próbny, który trwa 7 dni. Zgłoś się do mnie na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JC PLAMBYGG AS 252 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 1. Nick:JC PLAMBYGG 2. Imię:Dawid 3. Wiek:17 4. Znajomość AMX (1-10): 5-6 5. Sprawny i działający mikrofon:Owszem 6. Znajomość Regulaminu serwera(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**:9/10 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/JC%20PLAMBYGG/193.33.176.64:27015/ 8. Napisz coś o sobie **:Cześć nazywam się Dawid, jestem maniakiem gier komputerowych. Chodziłem do technikum Elektro-Mechanicznego, lecz niestety w tym roku przepisuję się do zawodówki i idę za Hydraulika. Od 2 dni chodzę na Siłownie co zmieni mi troszkę życie maniaka ^^, Na co dzień jestem upierdliwą osobą która zawsze musi mieć porządek w domu. Lecz to nie zmienia faktu, że jestem w 150% kulturalną osobą jak i to, że znam się na Adminowaniu xD 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Ponieważ uważam, że nadaje się na to miejsce ze względu na to, że kocham bycie adminem i nie ze względu na władze. A ze względu na utrzymywanie porządku na serwerze. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE):TAK STEAM_0:1:152371775 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:2-3h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):W dni robocze od Września będę pewnie grać po 15. Obecnie od rana. W weekendy gram o różnych godzinach ( najczęściej wieczornych ) 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 7 lat z małymi przerwami 14. Czy posiadałeś już admina? (Nie podajemy linków):Owszem posiadałem parę razy na tej sieci. PS/ Liczę, że dostane szansę próbną chociaż na tydzień. Wiem, że gram dopiero 6 dzień ( z dzisiejszym 17 sierpnia), od ostatniej przerwy ale GameTracker na drobie bez problemu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi