CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Nie mogę dołączyć na serwery mixowe, hasła mi nie działają i ludzie muszą je zdejmować. Nawet po zmianie setinfo błąd występuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 czasami problem leży po stronie serwera, i nic a nic my nie zrobimy. Trzeba restartować serwer, off/on. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Nic nie da kolega mial podobny problem :/ nie wiem czy nie pomoglo mu czyszczenie rejestru jv16?? Cos takiego ale nie jestem pewien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Dokładniej proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 No wziąć sciagnac program jv1.6 i wyczyścić rejestr nie wiem czy pomoze mojemu koledze to właśnie pomoglo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi