Marianeklowcaszparek 1 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Nick:MarianeklowcaszparekLink do SS:brakWycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Powod: 'NoRecoil' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_2:0:83488369' [AMXBans] Twoje IP: [AMXBans] =============================================== Serwer: #5 [NOWY SEZON][Call Of Duty] Cs-Classic.pl [201LvL HARD EXP][COD:MW] (cs_wiocha) Link do bana http://amxbans.cs-cl...t.php?bid=35840 nie miałem czitów grałem czysto dostałem bana admin nawet nie zrobił ssów proszę o pozytywne rozpatrzenie prośby bo grałem czysto prosze ewentualne rozpisanie demka przez admina 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 (edytowane) Admin ma 24h na rozpisanie demka. Edytowane 21 Grudnia 2015 przez M@jki H@rdcor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 (edytowane) Miałeś NoRecoil świadek Creative. Edytowane 21 Grudnia 2015 przez Pawel.? Świadek, świadkami, ale ty masz obowiązek do godziny 0:52 rozpisać i podesłać tutaj demko, w innym wypadku on dostanie UB, a ty możesz dostać ostrzeżenie od opiekuna, jeśli złoży na Ciebie skargę zbanowany bądź UBT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Skoro juz zostalem powolany to sie wypowiem sprawdzilem gracza nie raz bo owszem gral specyficznie, ale nigdy nie zauwazylem jakiegos cheata, co do no recoila jeszcze wczoraj sprawdzilem demko no recoila nie zauwazylem gdyz strzelal pestakami ale jak ciagnal full auto to pociski nie lecialy jakos prosto jak w przypadku nr lecz lataly po calej scianie co do rozpisania moge rozpisac ale nic o tak sie nie znajdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi