Skocz do zawartości

Reset globalny serwera

Hrupek

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem o co wam chodzi... Na serwerze można normalnie grać, wszystko co najważniejsze już jest. Jedyne czego nie ma to VIP, a reszta braków jest niezauważalna (nawet info po śmierci jest, mimo że na say nie ma o tym informacji). Krypton robi wszystko, aby serwer powrócił to pierwotnego (i jeszcze lepszego stanu), ale to wszystko wymaga czasu. Z resztą on też ma swoje życie prywatne, a prócz tego chce też sobie pograć, więc nie będzie siedział cały dzień w pluginach, żeby jak najszybciej je wgrać (nawet to lepiej, bo gdyby się śpieszył, to by mógł się gdzieś pomylić i znowu by był płacz).

Tak więc, WBIJAĆ na serwer i grać, a nie płakać, bo serwer jest już w wystarczającym stopniu zregenerowany, aby było można grać.

POZDRAWIAM!

• Like 1

• Właściciel

Po prostu źle skonfigurowano serwer, dodano źle modyfikacje typu VC, nawet pliki językowe do pluginów nie są dodane. Nikt nwaet tego nie sprawdził, więc po prostu usunąłem opiekunów, a teraz sam to naprawiam i jak skończę to po prostu napisze rekrutacje na opiekunów.

Przepraszam za problem.

• Like 5

na dust2 tez jest bug na tt respie to samo co na nuku...

. Z resztą on też ma swoje życie prywatne, a prócz tego chce też sobie pograć, więc nie będzie siedział cały dzień w pluginach, żeby jak najszybciej je wgrać (nawet to lepiej, bo gdyby się śpieszył, to by mógł się gdzieś pomylić i znowu by był płacz).

nie no bez przesady, jaki tydzien ? dodanie 5 pluginow zajmuje moim zdaniem maksymalnie z 2 godzinki  :klnie:

Edytowane przez Pawel.?
Rozumiem Wasze poirytowanie zaistniałą sytuacją, ale proszę pamiętać, że na forum obowiązuje regulamin. W tym przypadku kolor czerwony tylko i wyłącznie dla administracji!

No w sumie to opiekunowie chyba powinni umieć grzebać z tym?

Ja choćbym miał chęci i czas to opiekunem nie mogę być:/

Mam nadzieje, że opiekunem zostanie osoba obeznana, uczciwa i sprawiedliwa :)

Admini też od nowa rekrutacja czy zostaje obecna kadra?

Karol sie wkur... to zrobi w chwile :)

• Like 1

• Właściciel

To tak, problem z dproto naprawiony, poprawnie zainstalowałem modyfikacje typu VC i dodałem zabezpieczenia, bo zostały usunięte i nie dodano ich ponownie.

Kadra adminów zostaje. 

Teraz zostaje mi sprawdzenie pluginów, wydaje mi się, że do 30 minut wszystko będzie zrobione, no chyba że napotkam jakiś problem. VIPy zostaną przedłużone o 3 dni, a na opiekunów będzie rekrutacja, w tym czasie ja będę zajmował się tym serwerem.

Dziękuje osobom, które poinformowały w temacie o problemie z ns, gdyby nie to, pewnie dalej serwer stałby jak stoi.

Postaram się szybko go zapełnić po skończeniu prac na nim.

Jeszcze raz bardzo przepraszam

• Like 4

1. Powrócić do 3 MAP ESL [ Dust2, Inferno, Mirage ] ( te 3 mapy są chyba najbardziej lubiane, znane jak i grane przez graczy a taka mapa jak Forge odpycha ich tylko. )

2. Wywalić modele dla VIP'a ( wszystkie ) - dla mnie one są zbędne na serwerze

3. Wprowadzić podobnego VIP'a jak na Only DD2

4. Wrócić do normalnego dust2 i zostawić padający śnieg. ( Chrupiące dźwięki śniegu są straszne )

5. Blokada komunikacji teamów jak nie żyją ( Jak nie żyjemy to też aby nie słyszeć żyjących z przeciwnej drużyny tylko swojej )

6. Usunąłbym z nazwy [TOP 3 - VIP]

7. Shanell nie jest już Opiekunem więc tekst "Opiekunem Serwera jest Shanell [kontakt]" nie ma sensu.

8. Zmienić DMG HUD na tą co jest na Only DD2 ( Nwm czy to jest starsza czy nowsza wersja )

9. Zrobić Selekcje adminów.

10. Dodać licznik do wybuchu bomby i wgrać rsy ( jak będę miał czas to coś ogarne )

Są to zmiany sprzed Globalnego Restartu !

@ Jeżeli coś jeszcze wyłapię to zedytuje :)

@@ ARTEM z tego co widziałem na Forge grało z 10 osób, przyszedł czas na Dust2 to serwer stał pełny a także przy mapie inferno.

@@@ Burger VIP ma 110 HP max a w przypadku Only DD2 mało ,który z Vipów jest w top15 ( jedynie admini :D )

Edytowane przez TheGumiS

• Właściciel

1. Powrócić do 3 MAP ESL [ Dust2, Inferno, Mirage ] ( te 3 mapy są chyba najbardziej lubiane, znane jak i grane przez graczy a taka mapa jak Forge odpycha ich tylko. )

2. Wywalić modele dla VIP'a ( wszystkie ) - dla mnie one są zbędne na serwerze

3. Wprowadzić podobnego VIP'a jak na Only DD2

4. Wrócić do normalnego dust2 i zostawić padający śnieg. ( Chrupiące dźwięki śniegu są straszne )

5. Blokada komunikacji teamów jak nie żyją ( Jak nie żyjemy to też aby nie słyszeć żyjących z przeciwnej drużyny tylko swojej )

6. Usunąłbym z nazwy [TOP 3 - VIP]

7. Shanell nie jest już Opiekunem więc tekst "Opiekunem Serwera jest Shanell [kontakt]" nie ma sensu.

8. Zmienić DMG HUD na tą co jest na Only DD2 ( Nwm czy to jest starsza czy nowsza wersja )

Są to zmiany sprzed Globalnego Restartu !

@ Jeżeli coś jeszcze wyłapię to zedytuje :)

1. To już zdecyduje opiekun, ale najpierw muszę go wybrać

2. Czemu zbędne?

3. A co w tym jest złego?

4. To już zależy od gracdzy

5. Sprawdzę to

6. Ten konkurs będzie dalej, ale najpierw znajdę opiekuna :/

7. Ok

8. OK

Nuda. Poza tym, nie zauważyłem, żeby mapa de_forge odpychała ludzi. Dla mnie jest jedną z przyjemniejszych do grania aktualnie.

• Właściciel

Bullet Damage poprawiony.

Chcecie takiego VIP'a:

Vip posiada :

* Helm+Armor
1 HE co runde
2 FB co runde
1 SG co runde
Defuse Kit
Dodatkowe hp za zabojstwo ( 10 - HS | 0 - Normalne )
Dodatkowa kasa za zabojstwo ( 500 - HS | 350 - Normalne )
Menu z wyborem broni [ 5 pakietow broni ]
Napis VIP w tabeli wynikow
VIP widoczny na liscie /vips
Prefix przed nickiem
Dostaje kase za podlozenie bomby
Dostaje kase za rozbrojenie bomby
Dostaje kase za przezycie rundy

Aby kupic zajrzyj do sklepiku na stronie shop.cs-classic.pl 

• Like 1

Ja jestem za, a co do tych nsów to nie wiem jak to możliwe, bo wczoraj wieczorem grała ze mną Marina (ona nie ma steama) a normalnie grała więc nie wiem jak to zadziałało w takim razie. :)

• Like 1

1. Ustawić trzeba u@ chat dla adminow na kolor jakiś bo nic nie widać jak ktoś pisze (proponuje różowy lub fioletowy ostry, bo ten zielony co był mało widoczny jest)

2. Przenikanie musi wrócić bo było idealne teraz tylko blokują gracze przejście w niektórych miejscach

3. Co z VIP nie działają VIPy ludzią mi na adminie też nie działa VIP :P

:)

Tyle spostrzegłem co należy zrobić :P

• Właściciel

1. Ustawić trzeba u@ chat dla adminow na kolor jakiś bo nic nie widać jak ktoś pisze (proponuje różowy lub fioletowy ostry, bo ten zielony co był mało widoczny jest)

2. Przenikanie musi wrócić bo było idealne teraz tylko blokują gracze przejście w niektórych miejscach

3. Co z VIP nie działają VIPy ludzią mi na adminie też nie działa VIP :P

:)

Tyle spostrzegłem co należy zrobić :P

1. Zrobię

2. Dodam.

3. Właśnie go robię, przedłużyłem już każdemu VIP'a o 3 dni, a dodam go do max godziny

Oczywiście że:

m4 + deagle + zbroja

AK + deagle + zbroja

AWP + deagle + zbroja

i granaty :)

PS: Jak dodasz każdemu VIPowi sakiewkę magicznego pyłu to w ogóle będzie super :)

Edytowane przez QubaS

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności