Skocz do zawartości

Reset globalny serwera

Hrupek

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel

Dziękuje za szybką odpowiedź.

VIP'a kończę, adminchat ustawiony na kolor czerwony.

Jeszcze by się przydał spis mapek, które chcecie i byłoby prawie idealnie

dd2, tuscan, forg, nuke, inferno, mirage i cos fajnego nie w cyklu ale do wlaczenia z votemap w razie co :) aztec zawsze byl dodany awaryjnie i inne mapki :)

No i male mapki tez powinny byc do wlaczennia jak jest malo ludzi :P

Było dobrze, proponuję nie zmieniać mapcyklu. Nuke, dd2, inferno, train, mirage, forge, tuscan i ewentualnie westwood (jest do dupy, a ma zawsze największą popularność :F).

Ja proponuje jeszcze dodać:

1.Najlepszy gracz rundy, aby nie był na chacie ale na srodku ekranu lub w lewym dolnym rogu

2.i żeby był po lewej stronie ekranu na środku taki miernik, ktory pokazuje ile osób się już zabiło w danej rundzie taj jak bylo przed resetem :)

@edit a co do map proponuje zostawic jak bylo, czyli: dd2 inferno nuke tuscan mirage train forge westwood 

I jeszcze dodać male mapy, które admin by zmieniał jak na serwerze byłoby  mniej niż 10 graczy

Edytowane przez DuNg3()N

• Właściciel

VIP Wgrany

Vip posiada :

* Helm + kevlar

1 HE co runde

2 FB co runde

1 SG co runde

Defuse Kit

Dodatkowa kasa za zabojstwo ( 500 - HS | 350 - Normalne )

Menu z wyborem broni (4 zestawy)

Napis VIP w tabeli wynikow

VIP widoczny ba liscie /vips

Prefix przed nickiem

Dostaje kase za podlozenie bomby

Dostaje kase za rozbrojenie bomby

Dostaje kase za przezycie rundy

Cena vipa: 11.07.

Ja proponuje jeszcze dodać:

1.Najlepszy gracz rundy, aby nie był na chacie ale na srodku ekranu lub w lewym dolnym rogu

2.i żeby był po lewej stronie ekranu na środku taki miernik, ktory pokazuje ile osób się już zabiło w danej rundzie taj jak bylo przed resetem :)

@edit a co do map proponuje zostawic jak bylo, czyli: dd2 inferno nuke tuscan mirage train forge westwood

I jeszcze dodać male mapy, które admin by zmieniał jak na serwerze byłoby mniej niż 10 graczy

1. Poprawie

2. Dodane

Mapy już poprawiam, dodam cykl dzienny i nocny (gdy jest mniej osób)

• Właściciel

Chcecie stały mapcycle, tak?

de_dust2
de_inferno
de_nuke
de_train
de_tuscan
de_westwood
de_mirage
de_forge

To mapy, które będą grane w ciągu dnia, jak według was powinny być one rozmieszczone? (w jakiej kolejności)

• Właściciel

Gotowe.

Serwer już chyba prawie gotowy, zostają mi małe mapy, więc czekam na propozycje

Małe mapy:

awp_india

aim_map

aim_crazyjump

de_dust2_long

ak-47_map

de_dust2x2

I jeszcze pytanie jak będzie w tym miesiącu czy będą już vipy za 1,2,3 miejsce w topce ?

Edytowane przez DuNg3()N

Na serwie nie ma mapcyklu. Gdy zbliża się koniec mapy jest głosowanie spośród 3.

Też mam ten bug co go ktoś opisywał wcześniej. Czasami mnie cofa na respa na samym początku rundy.

• Właściciel

Na serwie nie ma mapcyklu. Gdy zbliża się koniec mapy jest głosowanie spośród 3.

Też mam ten bug co go ktoś opisywał wcześniej. Czasami mnie cofa na respa na samym początku rundy.

Wiem, już ustawiam mapcycle.

Możesz powiedzieć jak ten bug "stworzyć"? Czy dzieje się zawsze, itd

Małe mapy:

awp_india

aim_map

aim_crazyjump

de_dust2_long

ak-47_map

de_dust2x2

I jeszcze pytanie jak będzie w tym miesiącu czy będą już vipy za 1,2,3 miejsce w topce ?

Tak, będą/.

Już dodaje mapcycle przy małej ilości graczy

Jak sie wybiera bronie jako vip to jezeli wybiore m4+dgl to mam ak, a jezeli wybiore ak+dgl mam m4 :P

W sumie ten wybor broni jest niepotrzebny :P

hahaa, dzięki, literóweczka xD

Nieee, ja zauważyłem, ze ten bug jest tak poprostu. Gralem.1vs1 i mnie tepalo :/

Da rade dac spadochron vipowi?

@edit jednak jest tak jak hajsik napisala z tym cofniem xd

Edytowane przez mr.Burger
  • Like 1

Nie ma licznika bomby, nie ma MC i przenikanie sie wylacza co powoduje ten bug (lepiej zrobic przenikanie przez caly czas)

I czy da sie zrobic, aby vipowi wywalalo usp i glocka jak bierze zestaw? Czasami przeszkadza jak sie ma 2 pistole

4 zestaw vipa jest nie potrzebny, malo kto gra ta bronia, a im mniej na ekranie tym lepiej

Ludzie placza na say, ze dostaja jakies kicki bez powodu (admini ich nie dawali)

Edytowane przez mr.Burger

• Właściciel

nieee, ja zauważyłem, ze ten bug jest tak poprostu. Gralem.1vs1 i mnie tepalo :/

Da rade dac spadochron vipowi?

@edit jednak jest tak jak hajsik napisala z tym cofniem xd

To tak, co do bugu to sprawdźcie proszę czy nowa wersja przenikania naprawi to.

Co do spadochronu, to mogę, ale nie wiem czy reszta będzie chciała bym dodał to do VIP

Nie ma licznika bomby, nie ma MC i przenikanie sie wylacza co powoduje ten bug (lepiej zrobic przenikanie przez caly czas)

I czy da sie zrobic, aby vipowi wywalalo usp i glocka jak bierze zestaw? Czasami przeszkadza jak sie ma 2 pistole

No nikt mi tego nie zgłosił, już dodaje ten licznik.

Przenikanie poprawiłem tak jak napisalem wyżej

Okej, dodam wyrzucanie glock/usp

Wydaje mi sie, ze ten bug tworzy sie jak modele sa blisko siebie i konczy sie przenikanie na poczatku rundy. 

tak jak wspomniałem wyżej, proszę sprawdzić teraz

4 zestaw vipa jest nie potrzebny, malo kto gra ta bronia, a im mniej na ekranie tym lepiej

Ludzie placza na say, ze dostaja jakies kicki bez powodu (admini ich nie dawali) 

To wina starych pluginów, już je usuwam i zamieniam

Menu VIP już poprawiam

Daloby rade zrobic cos z menu amxmodmrnu? Ten blad jest od dluzszego czasu, a polega on na tym, ze jak zmieniam liste osob do zbanowania z 1 na 2 to otwiera sie menu zmiany teamu i trzeba od.nowa wchodzic w amxmodmenu i wtedy dopiero dziala

• Właściciel

Daloby rade zrobic cos z menu amxmodmrnu? Ten blad jest od dluzszego czasu, a polega on na tym, ze jak zmieniam liste osob do zbanowania z 1 na 2 to otwiera sie menu zmiany teamu i trzeba od.nowa wchodzic w amxmodmenu i wtedy dopiero dziala

Sprawdzę to

Dodano usuwanie pistoletów przy wyborze broni z menu. (Nie będzie już dodatkowego pistoletu)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności