TheGumiS 237 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 (edytowane) M4A1 - S + DeagleAk - 47 + Deagle AWP + Deagle SG 552 + Deagle @ UP ( Granaty i tak co rundę będą się dodawać ) Edytowane 23 Grudnia 2015 przez TheGumiS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Dziękuje za szybką odpowiedź. VIP'a kończę, adminchat ustawiony na kolor czerwony. Jeszcze by się przydał spis mapek, które chcecie i byłoby prawie idealnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 No ja bym narazie dodał Dust2, Inferno, Mirage, Tuscan a później zobaczyć czy gracze by chcieli Nuke, Train i Forge. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 dd2, tuscan, forg, nuke, inferno, mirage i cos fajnego nie w cyklu ale do wlaczenia z votemap w razie co aztec zawsze byl dodany awaryjnie i inne mapki No i male mapki tez powinny byc do wlaczennia jak jest malo ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARTEM 52 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Było dobrze, proponuję nie zmieniać mapcyklu. Nuke, dd2, inferno, train, mirage, forge, tuscan i ewentualnie westwood (jest do dupy, a ma zawsze największą popularność :F). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 (edytowane) Ja proponuje jeszcze dodać: 1.Najlepszy gracz rundy, aby nie był na chacie ale na srodku ekranu lub w lewym dolnym rogu 2.i żeby był po lewej stronie ekranu na środku taki miernik, ktory pokazuje ile osób się już zabiło w danej rundzie taj jak bylo przed resetem @edit a co do map proponuje zostawic jak bylo, czyli: dd2 inferno nuke tuscan mirage train forge westwood I jeszcze dodać male mapy, które admin by zmieniał jak na serwerze byłoby mniej niż 10 graczy Edytowane 23 Grudnia 2015 przez DuNg3()N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 VIP Wgrany Vip posiada : * Helm + kevlar 1 HE co runde 2 FB co runde 1 SG co runde Defuse Kit Dodatkowa kasa za zabojstwo ( 500 - HS | 350 - Normalne ) Menu z wyborem broni (4 zestawy) Napis VIP w tabeli wynikow VIP widoczny ba liscie /vips Prefix przed nickiem Dostaje kase za podlozenie bomby Dostaje kase za rozbrojenie bomby Dostaje kase za przezycie rundy Cena vipa: 11.07. Ja proponuje jeszcze dodać: 1.Najlepszy gracz rundy, aby nie był na chacie ale na srodku ekranu lub w lewym dolnym rogu 2.i żeby był po lewej stronie ekranu na środku taki miernik, ktory pokazuje ile osób się już zabiło w danej rundzie taj jak bylo przed resetem @edit a co do map proponuje zostawic jak bylo, czyli: dd2 inferno nuke tuscan mirage train forge westwood I jeszcze dodać male mapy, które admin by zmieniał jak na serwerze byłoby mniej niż 10 graczy 1. Poprawie 2. Dodane Mapy już poprawiam, dodam cykl dzienny i nocny (gdy jest mniej osób) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Chcecie stały mapcycle, tak? de_dust2 de_inferno de_nuke de_train de_tuscan de_westwood de_mirage de_forge To mapy, które będą grane w ciągu dnia, jak według was powinny być one rozmieszczone? (w jakiej kolejności) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladek(Pasza) 168 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Mapy które mogły by być na FFA to dd2,inferno,mirage,westwood według mnie najlepsze mapy jakie mogły by być na tym serwie a co do samego Vipa to jak najbardziej takie dodatki powinien mieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARTEM 52 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 dd2 -> tuscan -> inferno -> westwood -> train -> mirage -> nuke -> forge -> dd2 Tak na przemian - bardziej popularne z tymi mniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Gotowe. Serwer już chyba prawie gotowy, zostają mi małe mapy, więc czekam na propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladek(Pasza) 168 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Hm małe mapy aim_map,dust_long,dust_2x2,awp_india,aim_usp,deagl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaphiR;3 359 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Duża aim mapów, a w dodatku na west był płacz nikt tego nie lubi naprawdę praktycznie jedna na 20 osób lubi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Plugin pokazujący, kto z teamu Cię oślepia, aby wiadomo było na kogo klnąć Przenikanie jest też? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktor hajs 222 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 (edytowane) Jak sie wybiera bronie jako vip to jezeli wybiore m4+dgl to mam ak, a jezeli wybiore ak+dgl mam m4 W sumie ten wybor broni jest niepotrzebny Edytowane 23 Grudnia 2015 przez doktor hajs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 (edytowane) Małe mapy: awp_india aim_map aim_crazyjump de_dust2_long ak-47_map de_dust2x2 I jeszcze pytanie jak będzie w tym miesiącu czy będą już vipy za 1,2,3 miejsce w topce ? Edytowane 23 Grudnia 2015 przez DuNg3()N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARTEM 52 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Na serwie nie ma mapcyklu. Gdy zbliża się koniec mapy jest głosowanie spośród 3. Też mam ten bug co go ktoś opisywał wcześniej. Czasami mnie cofa na respa na samym początku rundy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Na serwie nie ma mapcyklu. Gdy zbliża się koniec mapy jest głosowanie spośród 3. Też mam ten bug co go ktoś opisywał wcześniej. Czasami mnie cofa na respa na samym początku rundy. Wiem, już ustawiam mapcycle. Możesz powiedzieć jak ten bug "stworzyć"? Czy dzieje się zawsze, itd Małe mapy: awp_india aim_map aim_crazyjump de_dust2_long ak-47_map de_dust2x2 I jeszcze pytanie jak będzie w tym miesiącu czy będą już vipy za 1,2,3 miejsce w topce ? Tak, będą/. Już dodaje mapcycle przy małej ilości graczy Jak sie wybiera bronie jako vip to jezeli wybiore m4+dgl to mam ak, a jezeli wybiore ak+dgl mam m4 W sumie ten wybor broni jest niepotrzebny hahaa, dzięki, literóweczka xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktor hajs 222 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Wydaje mi sie, ze ten bug tworzy sie jak modele sa blisko siebie i konczy sie przenikanie na poczatku rundy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.Burger 82 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 (edytowane) Nieee, ja zauważyłem, ze ten bug jest tak poprostu. Gralem.1vs1 i mnie tepalo :/ Da rade dac spadochron vipowi? @edit jednak jest tak jak hajsik napisala z tym cofniem xd Edytowane 23 Grudnia 2015 przez mr.Burger 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 spadochronu brakuje właśnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.Burger 82 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 (edytowane) Nie ma licznika bomby, nie ma MC i przenikanie sie wylacza co powoduje ten bug (lepiej zrobic przenikanie przez caly czas) I czy da sie zrobic, aby vipowi wywalalo usp i glocka jak bierze zestaw? Czasami przeszkadza jak sie ma 2 pistole 4 zestaw vipa jest nie potrzebny, malo kto gra ta bronia, a im mniej na ekranie tym lepiej Ludzie placza na say, ze dostaja jakies kicki bez powodu (admini ich nie dawali) Edytowane 23 Grudnia 2015 przez mr.Burger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 nieee, ja zauważyłem, ze ten bug jest tak poprostu. Gralem.1vs1 i mnie tepalo :/ Da rade dac spadochron vipowi? @edit jednak jest tak jak hajsik napisala z tym cofniem xd To tak, co do bugu to sprawdźcie proszę czy nowa wersja przenikania naprawi to. Co do spadochronu, to mogę, ale nie wiem czy reszta będzie chciała bym dodał to do VIP Nie ma licznika bomby, nie ma MC i przenikanie sie wylacza co powoduje ten bug (lepiej zrobic przenikanie przez caly czas) I czy da sie zrobic, aby vipowi wywalalo usp i glocka jak bierze zestaw? Czasami przeszkadza jak sie ma 2 pistole No nikt mi tego nie zgłosił, już dodaje ten licznik. Przenikanie poprawiłem tak jak napisalem wyżej Okej, dodam wyrzucanie glock/usp Wydaje mi sie, ze ten bug tworzy sie jak modele sa blisko siebie i konczy sie przenikanie na poczatku rundy. tak jak wspomniałem wyżej, proszę sprawdzić teraz 4 zestaw vipa jest nie potrzebny, malo kto gra ta bronia, a im mniej na ekranie tym lepiej Ludzie placza na say, ze dostaja jakies kicki bez powodu (admini ich nie dawali) To wina starych pluginów, już je usuwam i zamieniam Menu VIP już poprawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.Burger 82 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Daloby rade zrobic cos z menu amxmodmrnu? Ten blad jest od dluzszego czasu, a polega on na tym, ze jak zmieniam liste osob do zbanowania z 1 na 2 to otwiera sie menu zmiany teamu i trzeba od.nowa wchodzic w amxmodmenu i wtedy dopiero dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Daloby rade zrobic cos z menu amxmodmrnu? Ten blad jest od dluzszego czasu, a polega on na tym, ze jak zmieniam liste osob do zbanowania z 1 na 2 to otwiera sie menu zmiany teamu i trzeba od.nowa wchodzic w amxmodmenu i wtedy dopiero dziala Sprawdzę to Dodano usuwanie pistoletów przy wyborze broni z menu. (Nie będzie już dodatkowego pistoletu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi