Kociszek 108 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Nick:Koci[$Z] aKa Powod rezygnacji:Brak chęci, formy, przerzucenie się na cs:go Cos od siebie:Witam wszystkich. Tak jak wyżej napisałem, nie mam już chęci do grania w 1.6 ani formy oraz postanowiłem przerzucić się na cs:go. Mam nadzieję , że administracja i społeczność zapamięta mnie jako admina, który wykonywał swoje zadanie rzetelnie. Nie chce zabierać miejsca innym, który grają i mają dobra aktywność bo moje aktywność jest na poziomie godziny w ciągu 3 dni. Chciałbym pozdrowić cała administrację cs:go mod oraz jej społeczność, będę czasem wpadał wam odwiedzić , PJONA ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Kariska nie będzie miał już kto męczyć Przechodzisz na ciemną stronę mocy, obyś miał farta i rzadko napotykał rodaków i Rosjan. Powodzenia tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Kolejny... Siemanko. Widzimy sie na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesman 52 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Nie no kocik nastepny który odchodzi , majki zbieraj ekipe bo powoli ci sie rozpada administracja. Kocik to do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karisek 88 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Następny... teraz to już w ogóle adminowanie na GO modzie będzie nudne :/ Paweł, JC, Koci... żeście mnie zostawili z tą hołotą i kto teraz zrobi mi dobrze za klucze? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Komu będę spamił na U@????!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny123 18 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 (edytowane) Koci wroc do nas kiedyś. Zapamiętamy cie bardzo dobrze. Powodzenia tam w csgo Edytowane 21 Grudnia 2015 przez Destiny123 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Question?;3 113 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Następny xD Powodzenie życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JC PLAMBYGG AS 252 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 PS: ja wracam i tak na naszego CS;GO moda jak najszybciej się da ! więc sam nie będziesz ! jak bym mógł to bym dzisiaj dał od nowa te podanie lecz... Głupi ja dalem rezygnacje a nie nieobecność!... Żegnaj Koci odwiedzaj nas na TS/Forum oraz zaproś mnie na Steam popykamy w GO ^^ - JCPLAMBYGG - tak wpisz by mnie znaleźć ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Powodzenia w globalu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Szkoda.. Fajnie mi sie z Toba gralo. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Kolejny :/ Szkoda wielka szkoda, jakby coś to w kontakcie Flagi odebrane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi