wiesman 52 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Nick:wiesman Powod rezygnacji: Brak chęci do gry , brak czasu , cs go i te sprawy Cos od siebie: Chciał bym się pożegnać z ekipą cs go mod a dokładniej z Majkim , pumassem i kociszką , karisek i resztą botów jak kogoś zapomniałem to przepraszam , ogarniajcie czity i te sprawy . Majki , kociszka widzimy sie na ts jeśli jeszcze wchodzicie bo nie mogę na was wpaść , na forum też bedę wpadał ale nie koniecznie na serwer . Narazie , cześć , pa :beksa: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Powodzenia w cs go 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kociszek 108 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 No to chyba trochę go:mod sie rozpada , dzisiaj Ja i do tego jeszcze Ty , za nie długo Karisek. Powodzenia w Go mam nadzieję , że uda nam się zagrać razem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Serio? powodzonka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 No i następnego z elity cs:go zabiera w czarną otchłań... Szkoda, ale cóż. Bywaj i powodzenia w cs:go 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karisek 88 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Trzymaj się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JC PLAMBYGG AS 252 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Ehh bywaj ;D ps: ja siedzę dziennie na ts po 6h i to cb nie ma ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Kolejny odchodzi.... Szkoda mi Ciebie Powodzenia!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Szkoda, że odchodzisz z serwera ,no ale cóż kontakt się nie urywa Flagi odebrane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi