pawel1971tychy 313 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 WItam Wszystkich jak już wiecie Siwy Odszedł z Only DD2 i zostałem sam. Potrzebuje zastępcy opiekuna który zna się na rzeczy. Mianowicie chodzi o Pomoc w FTP wgrywanie pluginów rsow itp. Wiadomo ze ja na Forum nie jestem przez cały dzień więc do obowiązków opiekuna będzie też sprawdzanie (rozpatrywanie) podań skarg itp Orazk aktywności na forum.ZASTEPCA MUSI MIEC STEAM Wzór: Imię: Nick: Wiek: Ile czasu dziennie możesz pomagać serwerowi: Staż na serwerze: STEAM: Czy pełnisz lub pełniłeś jakąś funkcję na naszej sieci?: Dlaczego akurat Ty: 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 (edytowane) Imię: Marcin Nick: TheGumiS Wiek: 16 Ile czasu dziennie możesz pomagać serwerowi: Nadchodzą Święta więc masa czasu ( po 5 h conajmniej ) Staż na serwerze: z 2 miesiące będzie STEAM: http://steamcommunity.com/id/thegumis2 Czy pełnisz lub pełniłeś jakąś funkcję na naszej sieci?: Aktualnie pełnię funkcje Admina na owym serwerze Dlaczego akurat Ty: Jestem osobą ,która lubi posiedzieć na komputerze ( nawet do późnej pory ), nie posiadam życia prywatnego ( Szkoła i Praktyki się nie liczą xD ) więc czasu mam MASE ( Chodź GT tego nie ukazje xD )Nie koliguje z nikim, mam bardzo dobrą komunikacje z adminami jak i graczami. Kiedyś kumpel potrzebował pomocy przy wgrywaniu Paczki ( Rsy, pluginy itd ) więc wiem co w trawie piszczy Edytowane 21 Grudnia 2015 przez TheGumiS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TenBrzydki 237 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Imię: Dawid Nick: Quattro Wiek: 21 Ile czasu dziennie możesz pomagać serwerowi: różnie minimum 4h dziennie Staż na serwerze: około 1 rok STEAM: http://steamcommunity.com/profiles/76561197967611508/ Czy pełnisz lub pełniłeś jakąś funkcję na naszej sieci?: byłem adminem jak i opiekunem tego serwera Dlaczego akurat Ty: miły pomocny znający się na rzeczy 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Siemanko W Wigilię Został Wytypowany Zastępca Opiekuna Quatro Wesołego Karpia pozdro. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Opiekun wybrany, temat zamykam, w racie czego Paweł pisz na PW. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi