Question?;3 113 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 (edytowane) Siemka, mam problem dotyczący wejścia na serwer, kiedy jest mapa xmax_assault, kiedy chce wejść na serwer, wywala mi cs'a i taki o to error. :9c http://scr.hu/88xw/mgkma Pomóżcie plz ///Niby wszyscy mieli problem z wejściem na serwer, więc mapa do usunięcia! Edytowane 21 Grudnia 2015 przez Question?;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korcikoo 52 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Dokładnie, mi i Sobczakoo to samo wyskakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Nie po prostu opiekun źle mape wgrał wystarczy usunąć assulta który został wgrany przez opiekuna i zainstalować nową mapę z assultem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Oboje usuńcie tę mapę z cs'a folder cs'a > maps > i usuwacie tę mapę Mapa z plikiem .wad, może być nieczytana przez steam'owców, takich map się nie dodaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemiwiki 212 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Dziękujemy za zgłoszenie problemu.Mapa została usunięta. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi