SaphiR;3 359 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Witam, jak w temacie proponowałbym rozegranie meczu pomiędzy naszymi serwerami , tak jak za starych dobrych czasów takie mecze się odbywały. Myślę że jest to fajna inicjatywa , żeby chociażby oderwać się od codziennego grania na swoich serwerach jak i trochę rywalizacji, z racji tego że FFA, jest teraz w odbudowie będzie oczywiście trzeba jeszcze z tym trochę poczekać, dlatego na razie jest to po prostu propozycja , a bardziej interesuje mnie Wasza opinia na taką propozycję. Warunki meczu ustaliłoby się prawda, w momencie kiedy na FFA, mielibyśmy już gotową ekipę do gry no i oczywiście, jeśli Wy będziecie chcieli przyjąć taką ofertę Pozdrawiam Saphiree 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Jak dla mnie nie ma problemu , do tego bardzo dobry pomysł my tu ekipę mamy i daje głowę uciąć ze będziemy chcieli z wami zagrać i oczywiście zniszczyc:) 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Ekipę na FFA można w każdej chwili "skleić" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 (edytowane) Ekipa Only DD2 znalazła by się szybko ale trzeba rozegrać * jak dla mnie * jakoś w Święta aby nie było sytuacji ,że ktoś wyjechał i skład się rozsypał. @@ Edit Dzień i Czas w którym wszyscy będą ogólnie mieli czas Edytowane 22 Grudnia 2015 przez TheGumiS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Jestem oczywiecie za , chetnie chcialbym reprezentowac Only dd2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaphiR;3 359 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Wiem , Panowie że obustronnie będzie łatwo , wystawić ekipy, ale myślę że jakby można było tymi składami jeszcze bardziej się zgrać i potrenować , to ten mecz byłby już jak ogromne derby CSC, ja osobiście proponowałbym taki mecz, na początku nowego roku , święta i sylwestra spędźmy z rodziną i znajomymi a nie przed komputerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Jakaś selekcja ODD2? ;p 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gicik krzys 414 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 (edytowane) Mam nadzieje ze kolegę na nsie przyjmiecie do zabawy bo ostatnio saphire ja Ci wspomniałem o tym XD w sumie z tym 5v5 będzie lepiej Polaczek masz rację bo serwa się nie znajdzie pewnie xd Edytowane 22 Grudnia 2015 przez four Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 A serwer będzie skąd załatwić? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 W razie czego mogę serwer mieć więc to nie problem 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Ja też zagrom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaphiR;3 359 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 (edytowane) Więc dobra, ogarniemy ten mecz z terminem serwerem , wszystkim innym z tym związanym, zajmę się tym wszystkim osobiście i kiedy tylko domknę ostatnie szczegóły oczywiście Was o nich poinformuję, w takim razie dziękuję za wypowiedzi i zainteresowanie, czekajcie na dalsze instrukcję. Pozdrawiam Saphiree PS. Paweł zamknij temat, do czasu aż Cię poinformuję żeby nie robić już spamu. Edytowane 22 Grudnia 2015 przez Saphiree.mSI♥ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Zamykam na prośbę autora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaphiR;3 359 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Słuchajcie sprawa wygląda tak że mamy już serwer do gry, ale termin meczu ustalę już z opiekunem bądź jego zastępcą trenujcie sobie ! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
convers155 60 Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Mogę się wkleić i skopać parę zadków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi