Paweł. 3 324 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaS'owy 118 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Leże i płacze ze śmiechu :hahaa3: Propsy dla tego kto to wymyślił chociaż, trzymałem kciuki za mojego jaxa :foch: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Leże i płacze ze śmiechu :hahaa3: Propsy dla tego kto to wymyślił chociaż, trzymałem kciuki za mojego jaxa :foch: Vi > all, chociaż każdy chciał dotknąć cycków Ahri xD Produkcja DanteAxe, mam typa w znajomych na FB, bardzo często podobne rzeczy robi... Po prostu mistrz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaS'owy 118 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Vi > all, chociaż każdy chciał dotknąć cycków Ahri xD Produkcja DanteAxe, mam typa w znajomych na FB, bardzo często podobne rzeczy robi... Po prostu mistrz Najlepsza akcja ... jak alistar bierze lupę żeby zobaczyc cycki jinx i ta obojętność ;DDD hahahaha 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi