Bambitto 1 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Nick:BambittoLink do SS:nie maWycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ cs-classic.pl [AMXBans] Powod: 'bh' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_2:0:90747 Link do bana: http://amxbans.cs-cl...t.php?bid=36153 Pozdrawiam admina fam, który najwyraźniej nigdy nie widział osoby potrafiącej bh i sam pewnie też nie umie. *Edit: Jeśli fam dalej by nie wierzył zapraszam na cs:s i cs:go Pomoc:1. SS'y wrzucamy na zippyshare lub sendfile2. Link do bana 3. Zapoznaj sie z regulaminem4. Nie spamuj w prosbie o UB5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gicik krzys 414 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 (edytowane) prawda nie znam sie na skryptach, dostalem zgloszenie na u@ , sprawdzilem, dalem bana, wiedziaem ze przyjdziesz na forum bo prawda nie widzialem nikogo na serwerze wczesniej co gral a bh, jest demko, zostawiam to do oceny komus innemu kto zna sie bardziej na rzeczy, dziekuje za pozdrowiena I wzajemnie Twoje wywyzszenie sie ze znasz sie bardziej na skryptach czy ze zapraszasz mnie na cs go mnie nie rusza wiec tak naprawde zbedny ten komentarz http://www77.zippyshare.com/v/gFE06GU4/file.html gracz zaczyna grać od około 1:30 Pewnie popełniłem błąd ale wolałem się upewnić Edytowane 22 Grudnia 2015 przez four Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bambitto 1 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 (edytowane) @four Nie wywyższam się, w sumie to że dostałem bana jeśli nie czituje to raczej "komplement" ale jeśli tak to odebrałeś to przepraszam Edytowane 22 Grudnia 2015 przez ORION Używaj opcji edytuj, upomnienie słowne 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi