zebacz 3 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Nick:zebacz Opis problemu: Siemka nie moge wejść na server ffa ponieważ wyskakuje mi coś takiego[AMXBans] ===============================================[AMXBans] ML_NOTFOUND : MSG_9[AMXBans] ML_NOTFOUND : MSG_10[AMXBans] ML_NOTFOUND : MSG_13[AMXBans] ML_NOTFOUND : MSG_2[AMXBans] ML_NOTFOUND : MSG_7[AMXBans] ML_NOTFOUND : MSG_4[AMXBans] ML_NOTFOUND : MSG_5[AMXBans] ===============================================Kicked : ML_NOTFOUND: KIC Screenshoty: Dane kontaktowe (gg/skype/steam/pw) : Inne: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 (edytowane) Podmień config na inny, po tym wejdź na serwer. Jeśli to nie pomoże, to spróbuj reinstall gry, to drugie powinno na sto procent pomóc. Proszę, to mój config :http://www83.zippyshare.com/v/He0mhp3v/file.html Będziesz go musiał dostosować pod siebie, bo ja dość specyficzne ustawienie mam.. xD Edytowane 22 Grudnia 2015 przez Pawel.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Tu chyba bedzie wina lezec po stronie servera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zebacz 3 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 reinstal robiłem i nie pomogło a co do zmiany configu skad mam inny wziac ? ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zainstaluj może inną wersję cs'a , najlepiej kup steam a problem powinien zniknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh15 119 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 reinstal robiłem i nie pomogło a co do zmiany configu skad mam inny wziac ? ;d Paweł Ci podał swój config a jak nie chcesz jego to tu masz temat: http://forum.cs-classic.pl/topic/33279-configi-najlepszych-graczy-cs-16/#entry206432 Zainstaluj może inną wersję cs'a , najlepiej kup steam a problem powinien zniknąć. Steam nie da się kupić, steam jest darmowy, co najwyżej możesz mu napisać żeby kupił Counter Strike'a na platformę steam. Najpierw pomyśl a później coś pisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Żodyn nie pomógł [AMXBans] =============================================== [AMXBans] ML_NOTFOUND : MSG_9 [AMXBans] ML_NOTFOUND : MSG_10 [AMXBans] ML_NOTFOUND : MSG_13 [AMXBans] ML_NOTFOUND : MSG_2 [AMXBans] ML_NOTFOUND : MSG_7 [AMXBans] ML_NOTFOUND : MSG_4 [AMXBans] ML_NOTFOUND : MSG_5 [AMXBans] =============================================== Kicked : ML_NOTFOUND: KIC Co tutaj mamy? MSG_2 - 13 są przyciskami insert-pgwn , co dalej mowi że To plugin KSG. Zresztą przed nazwą przycisku pisze [AMXBans] Zostałeś kolego zbanowany przez KSG - plugin banujący po kliknięciu (nie ważne w jakiej kolejności) 4 przycisków , a tyczy się to m.in. F8-12 + delete,home,pgup,del,end,pgdn. Na czas 2h . Czyli problem już dawno rozwiązany. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Siwy wyjaśnił, więc zamykam, problem rozwiązany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjaśnione. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi