NeO12 369 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Pięknie śpiewaliście !! Rekord karaoke ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielecki 57 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 (edytowane) Bielecki, śpiewaj mi zawsze Prywatnie, to śpiewam tylko swojej dziewczynie ;D Bielecki wygrał życie xD btw nagrywasz jakieś covery na YT? Nie nagrywam, bo osobiście mój głos mi się nie podoba xd ale może kiedyś... Edytowane 8 Stycznia 2016 przez Bielecki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Nagrania i resztę informacji dodam jutro!Dobrej zabawy na kanale i dziękuję Wam za dziś.Pozdrawiam 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Gratulacje bielecki Udało mi się usłyszeć jedynie jego, OSTRy'ego oraz Wojenkę, wszyscy epickie głosy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 [*] nie śpiewam już nigdy [*] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Było naprawdę bardzo dobrze! Jeszcze raz chciałam podziękować przede wszystkim Grzechowi, Wojence, Marinie i Chińczykowi za pomoc w zorganizowaniu wszystkiego. Bardzo cieszę się, że było Was tak dużo i dziękuję uczestnikom, którzy są dla mnie mistrzami, wszyscy. Dzięki, że zdecydowaliście się wziąć udział w zabawie. Z każdego jestem meeega dumna! Bielecki - gratuluję. Świetnie, że zdecydowałeś się zagrać na gitarze i przekaż słowa uznania swojej dziewczynie, która odważyła się zaprezentować trudny utwór. Odnośnie następnych audycji..mam już pewne pomysły. Ukażą się one wkrótce. A Wam jak się podobało? Co byście zmienili? 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 [*] nie śpiewam już nigdy [*] Śpiewasz, nie marudź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 [*] nie śpiewam już nigdy [*] Śpiewaj! Nie przejmuj się, to nie twoja wina, jury powinno zmienić podejście i nie oceniać za jakość mikrofonu, naprawdę nawinąłeś świetnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 [*] nie śpiewam już nigdy [*] Wychodzi na to, że nie śpiewamy razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Nie tylko Ty Wychodzi na to, że nie śpiewamy razem. O rany..gaski.. czemu tak piszecie? Przecież to tylko zabawa.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 (edytowane) Tutaj macie obiecane nagrania. Zaznaczam, że osoby, które na nich śpiewają wyraziły zgodę. @Bielecki: http://www51.zippyshare.com/v/imYxak9e/file.htmlOstry: http://www51.zippyshare.com/v/t7zvi7b7/file.html Edytowane 11 Stycznia 2016 przez Pynia 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi