kamil11311 17 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Mam pytanie czy gametracker na serwerze został zresetowany? Wróciłem po pewnym czasie, a miałem dość sporo czasu spędzonego na serwerze, chciałem złożyć podanie na posadę admina, ponieważ widzę ze slaba aktywnych obecnych adminów, a tu mam tylko 600 minut spędzonych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cymon132 2 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Ciężko mi to określić bo jak gram to widzę cb na serwerze ale w krótkich odstępach czasu. Najwidoczniej jak grałeś wcześniej to być może reset był, ale gametracker nie oszukuje. Jesli chcesz starać się o posadę admina, jeżeli naprawdę ci zależy to myślę że dasz radę dobić do tych 20h i pamiętaj nie liczy się ile kiedyś miałeś godziny tylko tyle ile masz teraz i jak często jesteś akrywny na serwerze. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Był resetowany, ale dosyć dawno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi