Besi523 3 023 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Kochani, niedawno była ankieta odnośnie konkursu, ze względu na wcześniejszy brak nagród myślałam, że konkurs się nie odbędzie, a jednak nic bardziej mylnego! Jak mówi sama nazwa ~ trzeba będzie wykonać zdjęcie, które powiązane jest ze świętami lub sylwestrem oraz w jakiś sposób nawiązuje do sieci np.: Zdjęcie prezentu na którym jest kartka "Dla CS-CLASSIC", zdjęcie kilku balonów gdzie na np. jednym widnieje napis "CSC", selfie z czapką świąteczna i np. napisem na kartce "CSC". Oczywiście to na szybko wymyślona sugestia, abyście wiedzieli mniej więcej jakich zdjęć od Was oczekujemy, tutaj ma się liczyć przede wszystkim Wasza kreatywność! Tak jak wspomniałam oceniany będzie całokształt zdjęcia: To co znajduje się na pierwszym, drugim planie, a najważniejsza kreatywność, nie oczekujący zdjęcia z lustrzanki o niesamowitej jakości, zdjęcie z telefonu również mile widziane! Zainteresowani? Do wygrania będą kody do gier na STEAM w której możemy wylosować KAŻDĄ grę od np. far cry 4, GTA V po różne inne gry dostępne na STEAM! Zapraszamy do wzięcia udziału gdyż szansa na wygraną jest całkiem spora.. mamy aż 10 kodów do rozdania!! CZAS DO 05.01 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Coś chyba źle zrobiłaś bo ja to widze wszystko tak : http://zapodaj.net/8294ae1d66c53.png.html 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B!@ck 110 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Można tylko 1 prace, czy można kilka propozycji dodać? 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 (edytowane) Może nie najładniejsze, ale chyba jedyne w swoim rodzaju Edytowane 24 Grudnia 2015 przez M@jki H@rdcor 21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanjy 242 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 (edytowane) Ode mnie też coś ^^ wesołych ^^ ślicznie choineczke ubrałam ;d Edytowane 24 Grudnia 2015 przez Melanjy 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 To coś ode mnie 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Wiecie jak cięzko jest zrobić zdj małemu psu, żeby sie nie poruszał? MASAKRA. Pijanego Sylwestra życzę. 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 (edytowane) Mój pomysł niestety mi odjechał...dosłownie. ( Wtajemniczeni wiedzą XD )Ale mam skarpetę, specjalnie dla Was! Edytowane 28 Grudnia 2015 przez Śnieżynka 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Wesołych Świąt CSC http://www79.zippyshare.com/v/5GE8ZtXN/file.html http://www79.zippyshare.com/v/FDySb6Yj/file.html http://www79.zippyshare.com/v/hMPQsaXm/file.html Pierwsze dwa zdjęcia to karty świąteczne wykonane przeze mnie. Pozdrawiam 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToTylkoJa 115 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Popraweczka "Choinka" ma 186 cm Przy jej robieniu stukłem 11 butelek Nie zwrócą mi kaucji http://www23.zippyshare.com/v/zPe9QVnK/file.html 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 •*¨*•.¸¸❤¸¸.•*¨*•*¨*•.¸¸❤¸¸.•*¨*•*¨*•.¸¸❤¸¸.•*¨*•*¨*•.¸¸❤¸¸.•*¨*•*¨*•.¸¸❤¸¸.•*¨*• Pozostały jeszcze 2 dni do końca konkursu, na razie 8 zgłoszeń, a kodów do rozdania 10! Także wciąż 100% wygrana! •*¨*•.¸¸❤¸¸.•*¨*•*¨*•.¸¸❤¸¸.•*¨*•*¨*•.¸¸❤¸¸.•*¨*•*¨*•.¸¸❤¸¸.•*¨*•*¨*•.¸¸❤¸¸.•*¨*• 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 nie chciał współpracować :c 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 (edytowane) Nikt tu nie wstawił swojego zdjęcia, więc ja wstawiam! Na forum przyszedł KRÓL oddajcie pokłon XDD Przynoszę hajsy :ninja: Edytowane 4 Stycznia 2016 przez Umciaak * Pynia Lovki :* 19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Mikołaj mi podesłał to wstawiam. Zdjęcie telefonem z selfie stick'a. 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 [/img] 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszejla. 1 144 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Bombkaa 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 578 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 (edytowane) No, nooo Mikołaj takie prezenty przynosi tylko grzecznym chłopcom! Na szczęście prezent jeszcze nie wykorzystany Ręka mi się trzęsła może być nie zbyt wyraźne a choinki całej nie mogłem uchwycić ale chyba dobrze jest pozdrawiam [/url] Edytowane 4 Stycznia 2016 przez VORDEN 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cheew 2 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 No to trochę utyty pan z nadwagą w czerwonym się nie wyrobił ale lepiej późno niż wcale 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi