GryTrean 677 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Witam! Tak jak w tytule, zapraszam na mój kanał, wrzuciłem dzisiaj pierwszy filmik z głosem więc mam nadzieje że dostane od was jakieś mądre i przydatne komentarze:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Słychać twój głos tylko na lewej słuchawce, zmień to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Dokładnie, twój głos słychać tylko w lewej słuchawce. Pokombinuj coś z ustawieniami, bo jest to denerwujące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 1. Ruski mial wh? 2. Muzyka oraz efekty wkurzajace (dla mnie). 3. Znajdź proporcje miedzy głosem a grą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Słychać twój głos tylko na lewej słuchawce, zmień to Dokładnie, twój głos słychać tylko w lewej słuchawce. Pokombinuj coś z ustawieniami, bo jest to denerwujące. Zostanie poprawione do następnego filmu. 1. Ruski mial wh? 2. Muzyka oraz efekty wkurzajace (dla mnie). 3. Znajdź proporcje miedzy głosem a grą 1. Nie wydaje mi się lecz jest to możliwe. 2. Moim zdaniem dobrze dopasowane jednak dziękuję za uwage 3. Mi się wydaje że dobrze było. Było słychać i mnie i gre bardzo dobrze jednak tak jak wyżej, każdy ma własne zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi