Melanjy 242 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 (edytowane) Więc otwieramy nasz program Gimp, tworzymy nowy obraz, wymiary najlepiej wpisać w pixelach i wybieramy kolor tła ja wybrałam przeźroczysty, dla potrzeb tego poradnika. Pokaż ukrytą zawartość Następnie wybieramy z narzędzi zaznaczenie eliptyczne i tworzymy na naszym tle kólko. Pokaż ukrytą zawartość Następnie bierzemy "kubek" wybieramy kolor i wypełniamy nasze kółko wybranym kolorem. Pokaż ukrytą zawartość Kolejnym krokiem jest stworzenie duplikatu naszego tła "zrób tyle ile chcesz mieć kolorów Pokaż ukrytą zawartość Następnie w miejsca kopii zmien kolor i wypełnij nim duplikat tła. Pokaż ukrytą zawartość Następnie klikamy "Plik" - "wyeksportuj jako" i w name wpisujemy nazwe naszej animacji a w typ pliku "Animacja MNG Pokaż ukrytą zawartość Klikamy wyeksportuj Następnie pojawi nam się okienko "eksport obrazu jaki gif" zaznaczamy okienko "jako animacja" Pokaż ukrytą zawartość Jeszcze raz zatwierdzamy, klikajać "Wyeksportuj" Animacja wykonana u mnie wygląda tak Pokaż ukrytą zawartość Mam nadzieje, że poradnik jest zrozumiały Semi dla mnie poradnik jest skończony Edytowane 24 Grudnia 2015 przez Melanjy 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Czekam na więcej ^^ , bo rozumiem że poradnik nie kompletny. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywnosci Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi