Kosmos! 9 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 (edytowane) Witam.ostatnio troche czytałem o haxach jakie obecnie panuja na serwerach cs 1.6 i doczytalem o takich wspomagaczach ktore podczas robienia screenow automatycznie sie wylaczaja robiac czyste screeny, wyczytujac dalej uzyskalem odpowiedz jak je mozna wyeliminowac i znalazlem dwa sposoby:1- robienie scrennow z consoli typu "amx_ss "gracz1"w tym momencie robimy 2 x screnny w dwoch formatach - 1bmp (bardzo latwym w edytowaniu) / 2tga (ktore trudno edytowac)lub2: zainstalowanie pluginu http://amxx.pl/topic/16299-lucia-hallucination-antywallhack/ktory pomoga w robieniu screenow w trudnych przypadkach.odniose sie odrazu do ostatniego bana jakiego dalem z ssami:http://forum.cs-classic.pl/topic/42713-shikkibane-ssy/#entry258251widac tam ss pod nazwa de_dust20003co na nim widac ? Edytowane 24 Grudnia 2015 przez Pawel.? Pamiętaj o opcji "edytuj". Ostrzeżenie słowne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Widać na nim strzał, ale jak mi udowodnisz, że ten ss był modyfikowany jakoś? Ten strzał również mógł być oddany przez innego gracza, więc nie wiem o co Ci chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 (edytowane) Tak się dzieje ,ponieważ ssy są robione po 1 sec czyli po 1 klatce a co z tego wynika widać strzały. @@ EDIT - JEST TO NORMALNA RZECZ Edytowane 24 Grudnia 2015 przez TheGumiS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmos! 9 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 (edytowane) znalazlem jeden odnosnik dalej nie bede szukal: mozecie szukac dalej tematow na temat "anty ss-ow" jesli chcecie, ja gram juz na tyle dlugo ze no niestety ale mam oko - macie dotego watpliwosci (mam adma na probe) - nie ma problemu zaczne krecic demka i dopiero bede robil ss-y, lecz chce zeby wieksza liczba osob sie udzielila w tym temacie. tymczasem dobrej nocy i jesli chcecie jutro znajde chwile czasu i opisze demko z hltv dotyczace wyzej wymienionego unbana. Edytowane 24 Grudnia 2015 przez Pawel.? Reklama usunięta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Kwestia Luci była poruszana setki razy i powtórzę znowu, ten dodatek jest zbędny, nie działa poprawnie. Go da się łatwo wykryć i większość graczy, mogę nawet stwierdzić, że 95% potrafi to obejść, nikt się teraz nie nabiera na lucie, więc nie dodam tego. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 A plugin KSG? Dobry na kilku servach tu jest i robi robote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Ja proponuje, aby admin miał możliwość zmiany na mała mapę, ponieważ nawet jak jest mało graczy to trafi się jakiś koleś co nie wpisze tej komendy mala mapa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 http://forum.cs-classic.pl/topic/28878-ffa-propozycje-dotyczące-serwera/- tutaj pisać swoję propozycje panowie Niech ktoś zamknie ten temat ,ponieważ Karol już napisał iż nie doda Luci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjaśnione, zamykam, propozycje proszę składać w dziale propozycji. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi