CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Użytkowanik Bezużyteczna.pl twierdzi, że małe grono osób jest w stanie to przeczytać. Ja widocznie posiadłem tajniki tej pradawnej sztuki ale chcę się dowiedzieć czy to po prostu banalne czy trudne. Róbcie test i piszcie w komentarzach czy ktoś nie byl w stanie przeczytać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeX_Pl 89 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 No ja też posiadam tą " bezużyteczną umiejętność" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Question?;3 113 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 (edytowane) Ja potrafie to przeczytać Edytowane 25 Grudnia 2015 przez Question?;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Ja potrafie to przeczytać: Jeżeli potrafisz przeczytać ten napis, to jesteś bardzo inteligentny i posiadasz rzadką umiejętność czytania lustrzanego odbicia która jest najbardziej bezużyteczną se wszystkich twoich umiejętności. Było nie pisać zawartości, co do tematu, to tak, zresztą jak większość pewnie potrafi to przeczytać, kiedyś (10 lat może i nawet więcej wstecz) w poradni psychologiczno-pedagogicznej (tak to się chyba pisze) miałem takie ćwiczenie podobne do tego co jest wyżej, nie wiem po co one było, ale spoko xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Lustrzane odbicie , od razu jak rzuciłem okiem to wiedziałem co tutaj jest nie tak ^^. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi