Question?;3 113 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 (edytowane) Nick: Question?Link do SS: Dostałem bana za shWycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Reason: 'sh' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: [AMXBans] Your IP: [AMXBans] ======================================= Serwer: DeathrunLink do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=37415 Pomoc:1. SS'y wrzucamy na zippyshare lub sendfile2. Link do bana 3. Zapoznaj sie z regulaminem4. Nie spamuj w prosbie o UB5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku HLTV Zobaczcie. Po drugie to sh nie mam no kompie i nie miałem. Edytowane 25 Grudnia 2015 przez Question?;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Spytałeś sie mnie chamsko na u@ "Moge użyć sh" do pobicia rekordu. Stoje w terrarium i widze a ty dzide wywalasz.Uwierz mam doswiadczenie potrafie rozroznic sh od rozpedzania sie na respie.Dowody w postaci świadków. Napisałem na serwerze aby ten kto widział wypowiedział się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Niestety, ale prośbę o UB odrzucam, gdyż został złamany podpunkt regulaminu, mówiący, że: 7. Tematy powinny być zatytułowane (w przypadku ss'ów) "ss'y TWÓJ NICK" lub po prostu "TWÓJ NICK" . Nie tytułować tematów "UB", "ban za nic" itp. W temacie ma być TWÓJ NICK, nic poza tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja prośba o UB została odrzucona. Twój temat łamie regulamin działu. Sprawdź Regulamin Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi