Skocz do zawartości

[ODRZUCONA][Skarga] Semi

Omega*

Rekomendowane odpowiedzi

Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj.

Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia.

Wzor skargi:

1.Twoj Nick: Omega 

2.Kto zawinil? (Admin/Gracz): Administrator

3.Nick admina/gracza ktory zawinil: Semi

4.IP/SID oskarzanego*:  Forum

5.Data i godzina: 25-12-2015 godzina 16:15

6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie):

7.Opis sytuacji:

Na początek chciałbym napisać że administrator nie zna regulaminu serwera 

Semi zaczął obrażać na SB więc zakoczyłem z nim rozmowę tam i zapraszam tu

Aby nie robić zbędnego spamu na shoutbox piszę skargę na administratora.

Administrator nie potrafi się w normalny sposób zachować na czacie na forum. Prowadziłem spokojną rozmowę z nim na sb na temat bana lecz zaczął obrażać i jakieś dziwne teksty w moją stronę.

Jeżeli są jakieś wątpliwości to zapraszam do sprawdzenia archiwum sb

Przegiąłeś pałke z jednym wpisem na sb. Czary mary  8)

*IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip

Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna.

Edytowane przez Omєga *
Od razu chciałbym uprzedzić, że posty nic nie wnoszące, prowokujące kłótnie w temacie będą karane. Żeby nie było niejasności.
  • Like 3

Potwierdzam byłem przy tym. Semi prowokował, obrażał. Po prostu nie umie się zachowywać. Taka osoba nie powinna pełnić funkcji administratora.

Edytowane przez Question?;3

Co prawda nic mi do tego co się tam na SB działo, ale wypowiem się, gdyż skarga została napisana w tym a nie innym dziale.

Co ma jego zachowanie na forum czy TS do posiadania admina? Admin powinien na serwerze się spisywać i z serwera być rozliczanym względem rangi. To, że jest taki, a nie inny i pisze tak, a nie inaczej na SB czy rozmawia na TS powinno raczej skutkować warnem/blokadą na SB/blokadą na forum, a nie odbieraniem rangi.

Tak, admin powinien świecić przykładem - rozumiem, że tego dotyczy ta skarga, lecz te występki powinny być karane maks warnami/blokadą SB i nic nie mają do jego rangi i postawy na serwerze.

Skarga bezsensu, a maksymalna kara, moim zdaniem, to warn.

@down

Dostaje warna -> musi odpracować w miesiąc bo ranga znika. Na tym to polega.

Inaczej to by było, jak odebranie rangi za to, że dostał bana na innym serwerze.

Edytowane przez One Punch! ll Saitama
  • Like 2

Co prawda nic mi do tego co się tam na SB działo, ale wypowiem się, gdyż skarga została napisana w tym a nie innym dziale.

Co ma jego zachowanie na forum czy TS do posiadania admina? Admin powinien na serwerze się spisywać i z serwera być rozliczanym względem rangi. To, że jest taki, a nie inny i pisze tak, a 

Warna już dostał jak i blokade na Shoutbox więc ok.

Czyli jeżeli siedzi na TS3 na kanale DH rozmowy z graczami czy coś takiego to może ich tam obrażać i dostać tylko kare na TS3? Nie rozumiem tego. Na serwerze może być aniołek a tu jeździć po innych? 

Jeszcze jedno

Po co ten punkt? 5. Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) 

@powinny być karane maks warnami/blokadą SB i nic nie mają do jego rangi i postawy na serwerze.

niby tak niby nie

Edytowane przez Omєga *
  • Like 2

Powiem teraz tak. Semi był sprowokowany przez Omegę i przez Questiona bo ja nic nie widziałem by Semi wasz zaczepiał na sb a dlaczego zaciął wyżywać? Fakt to jest jego błąd ale tutaj został sprowokowany http://zapodaj.net/f122dd7031da3.jpg.htmlSemi mógł zostać obrażony bo Omega uznał go za "Idiotę" i pouczał. Omega nie widziałeś tego to co się wtrącasz i rację miał tutaj semi ---> http://zapodaj.net/87080a54cccd1.jpg.html Czyli on swojej sprawie nie ma nic do gadania? A ty czemu się wtrącałeś skoro nic nie widziałeś i rozpętałeś tylko burze? Bo jak nie ty do tego by nie doszło. Jeszcze tak zaciąłeś kozaczyć tekstem "O semi już nie wytrzymał?" Za kogo ty się jeszcze uważasz? Za nietykalnego i wszystkowiędzącego? Daj dowód jak wyżywał graczy na TS... a ty też Aniołkiem nie byłeś na TS jak byłeś modkiem bo tyle banów ode mnie dostałeś,że to masakra i zachowywałeś się .... nawet nie skomentuje bo jeszcze zostaniesz "urażony" Admina nie ma za co stracić bo zachował się tylko źle na SB a nie na serwerze. Po drugie nie ma obowiązku wchodzić na spect bo to czasami spowoduje ucieczka czitera bądź wyłączeniem czitów a ja właśnie unikałem wchodzenia na spect i co? Większość banów,które dawałem to te osoby nawet na forum ssy nie dały bo były spalone i to od Semiego zalezy jak będzie sprawdzał graczy a nie od kogoś kto się wtrącił bo tak mu się podoba.A co do tego SH itp to niech już sami rozwiążą ale jeśli Question zagrał więcej niż parę sekund to o ub może zapomnieć bo wszedł na aktywnym a jeśli dobrze pamiętam powinno go wywalić przeciągu kilka sekund.Tyle mam do powiedzenia.

• Like 2

• Właściciel

Dostał bana na SB, więc nie rozumiem skargi związanej z jego zachowaniem tam.

Skoro tak mam na to patrzeć, to każda osoba, która brała udział w konflikcie jest niekompetentna tak jak on, więc skończcie najazd na niego gdy sami braliście udział w tej kłótni.

Zamykam, bo skarga tyczy się głównie jego zachowania na SB za które dostał bana.

• Like 1

• Właściciel

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoja skarga nie została przyjęta!

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności