Omega* 2 077 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 (edytowane) Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick: Omega 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz): Administrator 3.Nick admina/gracza ktory zawinil: Semi 4.IP/SID oskarzanego*: Forum 5.Data i godzina: 25-12-2015 godzina 16:15 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie): Obraza: http://scr.hu/0qg8n/uv4b9 #2 http://scr.hu/0qg8n/bnhlx 7.Opis sytuacji: Na początek chciałbym napisać że administrator nie zna regulaminu serwera Semi zaczął obrażać na SB więc zakoczyłem z nim rozmowę tam i zapraszam tu Aby nie robić zbędnego spamu na shoutbox piszę skargę na administratora. Administrator nie potrafi się w normalny sposób zachować na czacie na forum. Prowadziłem spokojną rozmowę z nim na sb na temat bana lecz zaczął obrażać i jakieś dziwne teksty w moją stronę. Jeżeli są jakieś wątpliwości to zapraszam do sprawdzenia archiwum sb Przegiąłeś pałke z jednym wpisem na sb. Czary mary *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. Edytowane 25 Grudnia 2015 przez Omєga * Od razu chciałbym uprzedzić, że posty nic nie wnoszące, prowokujące kłótnie w temacie będą karane. Żeby nie było niejasności. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Question?;3 113 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 (edytowane) Potwierdzam byłem przy tym. Semi prowokował, obrażał. Po prostu nie umie się zachowywać. Taka osoba nie powinna pełnić funkcji administratora. Edytowane 25 Grudnia 2015 przez Question?;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 (edytowane) Co prawda nic mi do tego co się tam na SB działo, ale wypowiem się, gdyż skarga została napisana w tym a nie innym dziale. Co ma jego zachowanie na forum czy TS do posiadania admina? Admin powinien na serwerze się spisywać i z serwera być rozliczanym względem rangi. To, że jest taki, a nie inny i pisze tak, a nie inaczej na SB czy rozmawia na TS powinno raczej skutkować warnem/blokadą na SB/blokadą na forum, a nie odbieraniem rangi. Tak, admin powinien świecić przykładem - rozumiem, że tego dotyczy ta skarga, lecz te występki powinny być karane maks warnami/blokadą SB i nic nie mają do jego rangi i postawy na serwerze. Skarga bezsensu, a maksymalna kara, moim zdaniem, to warn. @down Dostaje warna -> musi odpracować w miesiąc bo ranga znika. Na tym to polega. Inaczej to by było, jak odebranie rangi za to, że dostał bana na innym serwerze. Edytowane 25 Grudnia 2015 przez One Punch! ll Saitama 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 (edytowane) Co prawda nic mi do tego co się tam na SB działo, ale wypowiem się, gdyż skarga została napisana w tym a nie innym dziale. Co ma jego zachowanie na forum czy TS do posiadania admina? Admin powinien na serwerze się spisywać i z serwera być rozliczanym względem rangi. To, że jest taki, a nie inny i pisze tak, a Warna już dostał jak i blokade na Shoutbox więc ok. Czyli jeżeli siedzi na TS3 na kanale DH rozmowy z graczami czy coś takiego to może ich tam obrażać i dostać tylko kare na TS3? Nie rozumiem tego. Na serwerze może być aniołek a tu jeździć po innych? Jeszcze jedno Po co ten punkt? 5. Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) @powinny być karane maks warnami/blokadą SB i nic nie mają do jego rangi i postawy na serwerze. niby tak niby nie Edytowane 25 Grudnia 2015 przez Omєga * 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Powiem teraz tak. Semi był sprowokowany przez Omegę i przez Questiona bo ja nic nie widziałem by Semi wasz zaczepiał na sb a dlaczego zaciął wyżywać? Fakt to jest jego błąd ale tutaj został sprowokowany http://zapodaj.net/f122dd7031da3.jpg.htmlSemi mógł zostać obrażony bo Omega uznał go za "Idiotę" i pouczał. Omega nie widziałeś tego to co się wtrącasz i rację miał tutaj semi ---> http://zapodaj.net/87080a54cccd1.jpg.html Czyli on swojej sprawie nie ma nic do gadania? A ty czemu się wtrącałeś skoro nic nie widziałeś i rozpętałeś tylko burze? Bo jak nie ty do tego by nie doszło. Jeszcze tak zaciąłeś kozaczyć tekstem "O semi już nie wytrzymał?" Za kogo ty się jeszcze uważasz? Za nietykalnego i wszystkowiędzącego? Daj dowód jak wyżywał graczy na TS... a ty też Aniołkiem nie byłeś na TS jak byłeś modkiem bo tyle banów ode mnie dostałeś,że to masakra i zachowywałeś się .... nawet nie skomentuje bo jeszcze zostaniesz "urażony" Admina nie ma za co stracić bo zachował się tylko źle na SB a nie na serwerze. Po drugie nie ma obowiązku wchodzić na spect bo to czasami spowoduje ucieczka czitera bądź wyłączeniem czitów a ja właśnie unikałem wchodzenia na spect i co? Większość banów,które dawałem to te osoby nawet na forum ssy nie dały bo były spalone i to od Semiego zalezy jak będzie sprawdzał graczy a nie od kogoś kto się wtrącił bo tak mu się podoba.A co do tego SH itp to niech już sami rozwiążą ale jeśli Question zagrał więcej niż parę sekund to o ub może zapomnieć bo wszedł na aktywnym a jeśli dobrze pamiętam powinno go wywalić przeciągu kilka sekund.Tyle mam do powiedzenia. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Dostał bana na SB, więc nie rozumiem skargi związanej z jego zachowaniem tam. Skoro tak mam na to patrzeć, to każda osoba, która brała udział w konflikcie jest niekompetentna tak jak on, więc skończcie najazd na niego gdy sami braliście udział w tej kłótni. Zamykam, bo skarga tyczy się głównie jego zachowania na SB za które dostał bana. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi