Shanell 1 787 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 (edytowane) Nick: ShanellPowod: Święta, sylwester i brak chęci na siedzenie na cs i na kompieCzas nieobecnosci: Może wrócę po nowym rokuCos od siebie: Jakoś nie mam ochoty przebywać na tej serwerowni po tym co się stało ostatnio. Muszę odpocząć. Może będę rezygnować całkowicie i to nie jest kwestia tego, że się poddałam. Pozdrawiam i życzę wesołych świąt. Edytowane 25 Grudnia 2015 przez Shanell 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Nie wiem co się stało Shanell, nie chcę wiedzieć. Po prostu rób co uważasz za słuszne! Wesołych Świąt i wracaj prędko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Wracaj szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi