Skocz do zawartości

Skarga na admina.

vaaS

Rekomendowane odpowiedzi

Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj.

Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia.

Wzor skargi:

1.Twoj Nick: The_GanjaMan_PL

2.Kto zawinil? (Admin/Gracz):Admin

3.Nick admina/gracza ktory zawinil: [25]Buu.

4.IP/SID oskarzanego*: -

5.Data i godzina: Tak 1:00 - 1:30

6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie): Świadek: |Loord|, Walloooo

7.Opis sytuacji: Ten admin w ogóle nie potrafi zapanować nad serwerem. Kłóci się z graczami nie odpowiada na zgłoszenia dot. fk. Lekko obraża a to wszystko na publicznym mikro. Nie jestem pewien czy on zna regulamin serwera. Nie ogarnia zabaw ponieważ mikro ma jakie ma i trudno go zrozumieć. Admin ma być przykładem a nie pośmiewiskiem serwera, nikt się go nie słucha a on za to nie kara. Aha i nie omieszkam powiadomić iż gracze przyszli do mnie z tą sprawą na inny serwer żebym go ogarną ale moje słowa nie przyniosły efektu jak wszedłem na JB to się przekonałem. Ten admin w rozmowie zemną zachował się jak typowy dzieciak.

*IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip (wpisywałem nic się nie pokazało)

Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna.

Udowodnij mi te wasze "śmieszne oskarżenia", jeśli masz tylko świadków to niestety ale na tej podstawie chyba nie mogą mi zabrać admina.
A tak pomijając tą sprawę jako "Pan Administrator Serwera CoD 201" Nie umiesz zobaczyć jaki mam SID/IP ? Dla mnie to jest śmiechu warte panie adminie :)
Co do tego wpisywania to wątpię, bo zawsze wyskakuje :)

A tak BTW. to jestem [25]Buu.!, a nie "[25]Buu.", a może to na kogoś innego piszesz skarge *.*

Edytowane przez Buu_szeK™

Czekam na wypowiedź świadków.Poczekam jeszcze 24h.Jak świadkowie się nie wypowiedzą odrzucam skargę.

Edytowane przez Zyguś

Czekam na wypowiedź świadków.Poczekam jeszcze 24h.Jak świadkowie się nie wypowiedzą odrzucam skargę.

Zygi nie chcę żeby wyszło na spam ale... Ci świadkowie nie ogarniają tego że mają się też wypowiedzieć tutaj. 1 Mówił że napisał gdzieś na forum a drugi nie wiem jak ich złapiesz na JB to sam im wytłumacz bo ja nie mam siły już..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności