Mesioo 31 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick: Mesio 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz): admin 3.Nick admina/gracza ktory zawinil: Cymon 4.IP/SID oskarzanego*: uzupełnie jak będzie ub czyli za 30 min 5.Data i godzina: 26.12.2015 13:00 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie): ----- 7.Opis sytuacji: Cymon wykorzystuje admina żeby jemu grało się lepiej, robi screany tym graczom którzy go po prostu cisną ( pare minut temu Am@zing dostał bana,miał lepsze staty niż on ) a tych którzy ewidentnie mają WH olewa Znajomy dostał bana 30 minut temu za nic..(okej,tylko screany ale jednak..) a koleś który ciśnie na wh dalej sobie biega mimo tego że pisałem z 3x na u@ Wczoraj w nocy Drakus dostał screany bo nie chciał walczyć na kosy z nami (Ja,Cymon,Shiki). Znam go w realu i chwalił się że jak ktoś go jeździ to daje screany i ma spokój Ja dostałem bana na 30 min za "Wojcziemu dałeś bana za nic a ten idiota biega na wh" - Taka prawda Pozdro, Sk*rwiel Mesio *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Grałem 2 mapy i na u@ nie widziałem żadnych zgłoszeń, POWTARZAM ŻADNYCH zgłoszeń nie zastawałem na u@, na czacie widywane były takie cytaty dajmy na to jak ten, który podałeś w opisie sytuacji.Nadałem Ci bana za kulturę, ot co. Na resztę nie masz dowodów co zmusza mnie do odrzucenia skargi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi