PapaSmerfx 47 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 (edytowane) Hoł hoł hoł! Papa postanowił przed rokiem 2016 napisać kilka słówek od siebie, dla was! |"Rok się już kończy, rok się zaczyna,|otwórzmy więc nową butelkę wina|i razem wypijmy za nasze zdrowie,|aż się zakręci nam troszeczkę w głowie" Niby znaleziony w odrębnej galaktyce internetu, a z chęcią poddam go interpretacji. "Rok się już kończy, rok się zaczyna" - No właśnie! Tutaj mamy naszą nazwę tematu! Z każdym dniem, |sekundą stajemy się starsi, mądrzejsi(Czasami w drugą stronę), i dojrzalsi, a zapominamy "żyć chwilą" "Otwórzmy więc nową butelkę wina" - Moglibyśmy nową, otwieraną butelką, nazwać kolejnym cudownym rokiem, który stoi przed nami "nie wypity". "I razem wypijmy za nasze zdrowie" - Nie wiem jak wy, lecz ja za wasze zdrowie pije w te święta codziennie aż się zakręci nam troszeczkę w głowie" - Tutaj JA kieruję do was, abyście byli ostrożni z używkami i abyście w bliskim nam roku 2016 uważaliście na siebie. Bo po co mamy znowu słuchać, że "ten i ten powiesił się na kablu od PC bo zerwała z nim szamanka z metina" No po co? Oszczędźmy ludziom nerwów I oto tak dobrneliśmy do końca![...] A tak na prawdę to dopiero początek! Tak od serca, waszego znajomego...mnie! Życzę wam[...] Abyście ten sylwester, oraz cały nowy rok, przeżyli szampańsko, dużo trunków i zabawy!, Abyście zapamiętali tylko jedno, drogę powrotną do domu!, Abyście w najbliższym czasie zdegradowali PIS z rządów w RP, Abyście kochali, tych którzy są wam bliscy, i nie tylko, Abyście rozmawiali z własnym pupilem w gronie domowym(Nie chodzi o młodszą/ego siostrę/brata), Abyście znaleźli czas to przeczytać, Abyście mieli chwilkę wolną w tygodniu aby spędzić choć chwile razem z nami społecznością Cs-Classic.PL, A tego Wszystkiego serdecznie życzy, wasz kochany, PapaSmerf I oto koniec, nie ma już nic, jesteśmy staży.... Edytowane 26 Grudnia 2015 przez Pawel.? Poprawiono post tak żeby nie "bugował" strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 No chopok rymowanki to nie są, ale props Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi