Besi523 3 023 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Od 2 dni na serwerze są mapy zimowe ~ (inferno, mirage) Chciałabym się Was spytać czy mapy Wam odpowiadają, czy dalej chcecie aby one zostały? _________________ Zimowe DD2 nie zostanie dodany ze względu na crashe. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Mi mapy się podobają. Fajna zmiana i są jedynym wspomnieniem zimy teraz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Jedyna okazja zobaczyć śnieg. xD Mapy świetne. R.I.P DD2. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miverse 212 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Według mnie mapki spoko, poza małym problemem z mojej strony na miragu nie mogę grać bo mam mega spadek fpsów (komp szrot) więc tylko pozostało mi siedzenie na spec xD Ale tak to są mega xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeliM 8 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Mapki bardzo mi się podobają , jedynie dla niektórych mogą spowodować spadki fps'ów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Obserwując podczas grania i sprawdzania GameMe stosunkowo często po mapie DD2 (który nie jest mapą niestandardową, zimową), serwer stoi pełny, po zmianie na zimowe mapy ilość graczy drastycznie spada. Pytając ludzi głównym tego powodem jest iż są osoby którym spadają FPS, dlatego będę z tych map rezygnować i w najbliższym czasie zostaną przywrócone standardowe mapy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi