Kasia! 3 386 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Nick: Kasiaaa Powod rezygnacji: - Cos od siebie: Rezygnuję tylko i wyłącznie z "Opiekuna". Tyle co ja jestem tym "opiekunem" to wolę mieć tylko i wyłącznie admina, każdy wymaga ode mnie dużo, traktuje inaczej, chociaż nie mogę nic zrobić, staram się, a nie jestem doceniana. Jestem tam wyłącznie adminem i chyba lepiej żeby tak zostało, bo mi ranga nie jest potrzebna. Wykorzystuję swój czas, żeby sprawdzać co się dzieje na serwerze, czy admini dobrze się sprawują, dopytuję o każdy szczegół. Ale, to i tak robiłam prawie od zawsze, więc "kolorek" na forum mi nie potrzebny. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi