enio 1 Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 1.Twój Nick: enio 2.Nick admina/gracza który zawinił: Yaankes 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 16.02.2013 16:10 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): nie mam, ponieważ grałem sobie a tu nagle perm a powód to: ban dla zabawy. 6.Opis sytuacji: grałem sobie i nagle perm a powód to: Podszywasz sie pod gracza csog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yaankes Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 enio, Nie było powodu "Ban dla zabawy"... Dostałeś bana z powodem Podszywasz sie pod gracza csog... Sprawdziłem IP csoga, i jego i było takie samo i zbanowałem... gracz polny popierdalacz potwierdzi, że był inny powód, i że sie podszywał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AxmPl 0 Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Temat do zamknięcia:Brak dowodów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi