Zakrecony ;** 0 Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Nick : Zakrecony ;** Link do SSów : Brak, bo nie grałem wgl na serwerze. Wycinek z konsoli : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Redakai. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : SkIPPeR [AMXBans] Powod : ' Czitowanie ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Cs-Classic.xaa.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 91.210.243.122 ' [AMXBans] ====================================== Serwer : Cod Mod 45k lvl. Proszę o UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yaankes Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Czekamy na admina, jak da demko z "aimem" czy z jakimś czitem. Grałeś na innym nicku, czyli tak jak by Podszywka. ;dEdit: To ja tez kiedyś takie cos miałem... Admin zbanował gracza, a przeszło na mnie ban ;dOn miał bana, i niby ja też... To jakiś bug musi być, prosze o UB dla gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakrecony ;** 0 Opublikowano 16 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Wgl na tym serwie nie grałem i nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoPe 4 Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Czekamy ąz wypiwie się admin banujący. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian 1 Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Szybko sie obódziłes z tym ub jak tego bana dostałes 6 dni temu prosze tutaj masz demko1. http://speedy.sh/dh7a9/SkIPPeR.dem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakrecony ;** 0 Opublikowano 16 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Ja na takim nicku nie gralem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 16 Lutego 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 To podziękuj sąsiadom,którzy podpierdzielają Ci internet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi