Zakrecony ;** 0 Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Nick : Zakrecony ;** Link do SSów : Brak, bo nie grałem wgl na serwerze. Wycinek z konsoli : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Redakai. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : SkIPPeR [AMXBans] Powod : ' Czitowanie ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Cs-Classic.xaa.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 91.210.243.122 ' [AMXBans] ====================================== Serwer : Cod Mod 45k lvl. Proszę o UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yaankes Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Czekamy na admina, jak da demko z "aimem" czy z jakimś czitem. Grałeś na innym nicku, czyli tak jak by Podszywka. ;dEdit: To ja tez kiedyś takie cos miałem... Admin zbanował gracza, a przeszło na mnie ban ;dOn miał bana, i niby ja też... To jakiś bug musi być, prosze o UB dla gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakrecony ;** 0 Opublikowano 16 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Wgl na tym serwie nie grałem i nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoPe 4 Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Czekamy ąz wypiwie się admin banujący. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian 1 Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Szybko sie obódziłes z tym ub jak tego bana dostałes 6 dni temu prosze tutaj masz demko1. http://speedy.sh/dh7a9/SkIPPeR.dem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakrecony ;** 0 Opublikowano 16 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Ja na takim nicku nie gralem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 16 Lutego 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 To podziękuj sąsiadom,którzy podpierdzielają Ci internet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi