NeO12 369 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Nick: NeO12 Powod rezygnacji: Brak chęci, czasu. Cos od siebie: Przez ostatni czas nie mam chęci do zajmowania się serwerem. Nie chcę być opiekunem tylko dla rangi. Pozdrawiam Chińczyka"grubasa", Kryptona, -_- i dziękuje za danie mi szansy. Życzę powodzenia Chińczyk w rozwijaniu tego serwera. Pozdrawiam 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FunnyPuma ^^ 155 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Szkoda, szkoda... Ale cóż powodzenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemiwiki 212 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Echhh. Żegnaj [*] Smutno mi teraz, sam jesteś grubasem xD xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zajmowałeś się serwerem należycie, szkoda, że tacy ludzie odchodzą, najpierw KropeG teraz ty. Powodzenia, trzymaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi