CREATIVE 162 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 (edytowane) Edytowane 27 Grudnia 2015 przez Pawel.? Poprawiono post. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Brzydki Burak, nawet wulgaryzmy wypowiadane przez niego brzmią jak poemat... Jak zawsze ma sto procent racji... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Dobrze, że mnie to nie tyczy o czym mówi Burak, na moim poziomie, gdzie gramy ligi, jest tylko i wyłącznie czysta rywalizacja a pokazuje to nawet to, że nikt prawie z moich znajomych z którymi gram nie ma skinów Tak, że dla mnie jest w porządku, ale na poziomie casual to serio jest lipa XD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hoolu 0 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Haha buraczek. Tak ogladałem to. XD Tutaj to się z nim zgodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 "Nigdy koleżanki za cycka nie złapał" :giggle: Jak zawsze, chop ma racje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WujoS 297 Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi