mr.Burger 82 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 (edytowane) Witam! Mam dla Was propozycję: jeżeli chcecie to zrobię takiego VIP'a jaki był przed resetem globalnym serwera i jeżeli -_- się zgodzi (w tym miejscu proszę Cię o napisanie co o tym sądzisz i jeżeli się zgadasz, to napisz mi jeszcze do jakiej flagi ma być przypisywany ten VIP) to zamieni tego VIP'a z tym co jest aktualnie. I w tym miejscu pojawia się moja prośba- proszę Was, żebyście napisali mi wszystko co miał ten VIP sprzed resetu. Ja niestety tego nie pamiętam (ile kasy dostawał i kiedy ją dostawał) i potrzebuję Waszej pomocy Nie chodzi mi tu o wypisanie modeli i skinów, ponieważ czy zostanie to dodane (o ile -_- doda tego VIP'a) zadecyduje sam -_-. Chodzi mi tu o to ile dodatkowo kasy dostawał, HP (o ile dostawał coś więcej), itd. (Jeżeli zapadnie decyzja to po zebraniu wszystkich informacji na temat VIP'a wyślę do -_- gotowy .sma) POZDRAWIAM I DZIĘKUJĘ ZA POMOC @NeO12: ale tu chodzi o to, że ludzie narzekają, na to że VIP ma broń za darmo i mówią, że chcieliby starego VIP'a, a to jest chwilka roboty. Jak skompletuje wszystko co ten VIP ma mieć, to po 5 minutach wyśle już go do -_- , dodanie go to tylko kwestia znalezienia i podmienienia pliku. Edytowane 28 Grudnia 2015 przez mr.Burger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 (edytowane) Chyba nie trzeba pisać od nowa tego vipka. Raczej tego nie usunęli i podmienią jeśli podasz wady tego nowego vipka Edytowane 28 Grudnia 2015 przez NeO12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 jedynie co można usunąć to ta darmowa broń i wszystko będzie ok 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.Burger 82 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 (edytowane) (Paweł nie dawaj mi znowu warna za spam, bo pisze tutaj, a nie edytuje, żeby było lepiej widoczne) Mój przykładowy VIP, który jest już gotowy do dodania (jeżeli byście chcieli): - Na początku rundy dostaje wszystkie granaty - CT dostaje darmowego "Defa" (Defuse Kit) - Na początku rundy dostaje pełen magazynek - Dodatkowe pieniądze za zabójstwo ( 500 - HS | 350 - Normalne ) - Pełen magazynek za zabójstwo DODATKOWE: - Lista vipów ONLINE po wpisaniu na say komendy /vipy lub /vips - Status VIP w tabeli - Informacje o VIP'ie po wpisaniu na say /vip (tutaj informacja do -_-, chociaż pewnie to weisz xd do folderu cstrike musisz dodac vip.txt z opisem vip'a formatowanym HTMLem) - Prefix (*VIP*) przed nickiem - prywatny chat dla VIP'ów DODATKI: (do uzgodnienia ilość pieniędzy) - 350$ za podłożenie bomby - 350$ za rozbrojenie bomby - 300$ za przeżycie rundy (VIP integruje się z (Gm)AmxBans) @Karol i właśnie o to mi chodzi, zeby nie mial menu, a moge dodac co beda chcieli Edytowane 28 Grudnia 2015 przez mr.Burger 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Tylko że to wszystko oprócz "Pełen magazynek za zabójstwo" jest już w VIP, on ma dodatkowo menu z wyborem broni. Wszystko inne jest dodane i działa prawidłowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 (edytowane) "stary" vip zostal stworzony przez Rybaka , po bardzo "dlugiej" dyskusji na forum. Wyrozniał sie tym ze nie dawal , gigantycznej przewagi jak np na dd2. -brak dodatkowego hp -ekstra kasa na poczatek rundy + granaty+ kamizelka -osobny "model" gracza -powitanie na serwerze -spadochron -chat "vip" -brak menu broni Tyle pamietam Byc moze dokladny opis bedzie mozna znalesc gdzies w archiwum To bedzie stary temat , z przed okolo roku . Edytowane 28 Grudnia 2015 przez Damian? NL/PL 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Jak wrócę do domu,to poszukam starego vipa na komputerze :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Usunięte menu broni, dodano magazynek za zabójstwo, proszę sprawdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Dobry był nowy VIP bo jest bardzo konkurencyjny i zachęca do zakupu go (a z tego serwer się utrzymuje). taki menu z bornia dla VIPA jest na serwerze dd2 i nikt nie płacze, a tutaj co Wam to przeszkadza? boicie się zmian ? dalej mamy mieć tutaj starą "komunę" ? Niech coś się zmienia i niech to jest konkurencyjne na tle innych serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Ja uważam, że menu broni było bardzo dobrym rozwiązaniem. Bardzo dużo ludzi się zaczęło skarżyć, po prostu uważam, że nie da się dogodzić wszystkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.Burger 82 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 I wlasnie o to chodzi, poczytajcie co pisal Damian. Byla wojna, ze VIP ma za wielka przewage, dlatego to zostal stworzony ten VIP. Jezeli sie wam odwidzialo i wolicie, zeby VIP mial za darmo AWP, z.reszta zeby mial je co runde i zeby mogl.rzucac bron dla calego teamu, to czemu nie? Tylko pozniej nie placzcie, ze wbija taki Burger aka Hot Dog i każdego zabija xd. Dla mnie to komplement, ale powoli zaczyna denerwowac ten placz, ze mam wywalic awp, bo nie ma gry... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Ja uważam, że menu broni było bardzo dobrym rozwiązaniem. Bardzo dużo ludzi się zaczęło skarżyć, po prostu uważam, że nie da się dogodzić wszystkim. Nie tylko ty tak uważasz I wlasnie o to chodzi, poczytajcie co pisal Damian. Byla wojna, ze VIP ma za wielka przewage, dlatego to zostal stworzony ten VIP. Jezeli sie wam odwidzialo i wolicie, zeby VIP mial za darmo AWP, z.reszta zeby mial je co runde i zeby mogl.rzucac bron dla calego teamu, to czemu nie? Tylko pozniej nie placzcie, ze wbija taki Burger aka Hot Dog i każdego zabija xd. Dla mnie to komplement, ale powoli zaczyna denerwowac ten placz, ze mam wywalic awp, bo nie ma gry... Dlaczego gracze nie mogą mieć wyboru broni z menu, jak było? To jest Vip, ma coś czego nie ma zwykły gracz i jest płatny, co wspomaga CSC . Do Vipa nie dostajesz również skilla... to się ćwiczy. Usunięte menu broni, dodano magazynek za zabójstwo, proszę sprawdzić Proszę przemyśleć wrócenie do starego Vipa 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktor hajs 222 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 i tak wiele osob kupuje vipa. Stary vip jest duzo lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Question?;3 113 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Tak w ogóle to jaka komenda, żeby zobaczyć co ma vip? /vip nie działa. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladek(Pasza) 168 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Moim skromnym zdaniem stary vip był spoko lecz jakieś małe dodatki do niego by się przydały bo ile można jedno i to samo w koło mieć na vipie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 brakuje wypadających granatów z zabitych To było też ciekawe:P Popieram Damiana, że stary vip był ok ale brakowało mu parę dodatków Teraz też brakuje co nie co vipowi jest trochę nudno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.Burger 82 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Do starego vipa mozna dodac podwojny skok, bedzie ulepszenie, ale bez zbednej przesadt 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 http://forum.cs-classic.pl/topic/43021-vip-z-menu-broni-czy-bez/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi