Paweł. 3 324 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Nick: Pawel.?Powod: Sprawy sfery prywatnej oraz rodzinnej.Czas nieobecnosci: Nie jestem wstanie dokładnie sprecyzować swojej nieobecności. Dzisiaj wyjeżdżam, zakładam, że kilka dni mnie nie będzie. Hm... Na dłuższą metę postaram się w tym tygodniu jeszcze wrócić. Dajmy na to, nie będzie mnie maksymalnie do piątku. Cos od siebie: Mam kilka ważnych i mniej ważnych spraw do załatwienia. Nie będę miał przez ten czas dostępu do internetu, co z tego wynika, że do forum również. Postaram się jak najszybciej wszystko pozałatwiać i wrócić w jednym kawałku. Besia, teraz raportów nikt Ci przez tą chwilę kradł nie będzie :giggle:. Pozdrawiam. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 972 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi