Paweł. 3 324 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Nick: Pawel.?Powod: Sprawy sfery prywatnej oraz rodzinnej.Czas nieobecnosci: Nie jestem wstanie dokładnie sprecyzować swojej nieobecności. Dzisiaj wyjeżdżam, zakładam, że kilka dni mnie nie będzie. Hm... Na dłuższą metę postaram się w tym tygodniu jeszcze wrócić. Dajmy na to, nie będzie mnie maksymalnie do piątku. Cos od siebie: Mam kilka ważnych i mniej ważnych spraw do załatwienia. Nie będę miał przez ten czas dostępu do internetu, co z tego wynika, że do forum również. Postaram się jak najszybciej wszystko pozałatwiać i wrócić w jednym kawałku. Besia, teraz raportów nikt Ci przez tą chwilę kradł nie będzie :giggle:. Pozdrawiam. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi