M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 (edytowane) Twoj nick:M@jki H@rdcor Nick podejrzanego*:SarayuDane podejrzanego [sID+IP]*:STEAM_0:0:2044845334 , 88.156.128.224Data (dzien, gg:mm) zajscia:28-29.12.2015Twoj dowod*:http://www50.zippyshare.com/v/id7rlHqP/file.htmlRodzaj czita*:Aim, lub nawet nie wiem jak to się nazywa Nazwa mapki:Css_dust3Czasy podejrzanych akcji*: 2:43-2:47 trochę wyczekana akcja, jakby wiedział, że są 4:21-4:23 hmm tutaj lekko Ci celownik wyskoczył na głowę, widać to w zwolnieniu 1/4 5:48-5:51 kolejna akcja, slow 1/4 bije 1, na drugim już celownik skoczył na głowę i nagle się zakręcił 6:59-7:07 przypadek, że jeszcze nie wybiegłeś, a już wiedziałeś, że napewno leci tam 8:34-8:36 wyczekane, czy sprawdzone przez wh/esp, a i co Ci tak celownik na głowie drży? 9:34-9:36 zwolnić do 1/4 i uważnie przyglądać się jak celownik przeskakuje minimalnie na klatkę i w jednym miejscu drży IP /Nazwa serwera:193.33.176.116:27015 CS:GO MOD A jak wyjaśnisz sprawę banów? http://scr.hu/9aef/f4jb1 Twój SID=SID Micra, który wyłapał bana za ten sam czit którego ty używasz i nie wciskaj kitów, że nic takie nie było bo jak by nie to, że HLTV miało błąd już byś był udupiony, a zrobię to z chęcią.Nawet amxmodmenu łapie, że jesteś zbanowany. Jak będzie trzeba rozpisze wszystkie demka/mapki, na których pojawiałeś się wczoraj/dzisiaj. Jeżeli to was nie przekona, piszcie na PW, z chęcią rozpiszę kolejne demko. Ja już widziałem na własne oczy na serwerze jego spalone akcje, no ale cóż tych demek nie ma. SID oraz IP otrzymujemy po wpisaniu w konsoli komendy amx_ip Wazne - * Pomoc: 1. Zapoznaj sie z regulaminem 2. Nie spamuj w zgloszeniu Edytowane 29 Grudnia 2015 przez M@jki H@rdcor 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarayu 42 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 (edytowane) Rozpisuj dalej człowieku. Czekam na ciąg dalszy demek, ID Micra? Nie znam nawet tej osoby ani tego nicku. Wracam tutaj żeby sobie pograć a nie czitowac. Miałem zmieniany internet i wszystko co z tym związane. Nie zgadzam się z Twoimi zarzutami i chce abyś rozpisał bardziej przekonywujace demko. Nigdy nie grałem na wspomagaczach i nigdy grać nie będę. Ja jestem pewien swojego i zdania nie zmienię i proszę o rozpiske demek skoro uważasz ze używam wspomagaczy typu AIM czy Wallhack. Tyle w temacie. Nie po to staram się usuwać jak najwięcej i informować o cziterach żebym sam grał na czitach. Troch to jest nie logiczne panie Majki, proszę o rozpisane mi większej ilości demek, nie oczekuje tego lecz proszę o to. Wróciłem na sieć nie po to żeby czitowac a żeby sobie pograć w spokoju i odpocząć od problemów. Tyle ludzi mnie tu zna, nie umiałbym grać na czitach. Za bardzo jestem przywiązany do tej sieci, jestem w szoku czytając Twoje oskarżenia kierowane w moją strone. Próbujesz ze mnie teraz zrobić czitera, nie masz 100% akcji w ogóle. M@jaki czym ja sobie na to zasłuzyłem żebyś teraz na siłe chciał mnie udupić? Utrudniałem Ci zycie czy komu innemu? NIGDY ALE TO PRZENIGDY NIE UŻYŁEM ŻADNEGO CZITA I NIGDT NIE UŻYJE! mogę dostać bana, ale gdzie tu logika mojego powrotu na sieć? zastanów się.. tempie sam cziterów, kręce demka i zgłaszam pomagam sieci. A dostaje takie coś, spalone akcje? gdzie Ty widzisz tu spalone akcje? że przewidzialem gdzie ktoś stoi? Lata gry za sobą i znajomość map, wystarczy dużo słyszeć i dobrze ocenic sytuacje. Popatrz sobie 1000razy na demka i rozpisz wiecej, niema opcji żebym grał na czitach no człowieku zastanów się... Edytowane 29 Grudnia 2015 przez Sarayu 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Dodatkowy dowód ode mnie, polecam oglądać 1/4: link do demka: http://www4.zippyshare.com/v/UrOy5Luo/file.html czasy akcji: 11:09 - celownik PIĘKNIE przeskakuje, na tym mógłbym zaprzestać, ale kontynuujmy 11:22 - nie 100% akcja, ale ja bym tu stawiał na WH, szczególnie po ostatniej akcji 11:28 - celownik przeskakuje, no chyba że kolega gra na zwolnionym tempie i ma czas tak precyzyjnie nakierować celownik 11:34 - kolejny przeskok celownika W razie wątpliwości dostarczę kolejne demko. Pozdrawiam 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi