Semi 1 260 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Siema , co sądzicie o 16-stce Araba ?, mi osobiście jego zamulony styl odpowiada . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 (edytowane) Srednio. Jedna, dwie piosenki mi jego moze i wpadly w ucho ale pozniej mi sie znudzilo hot16 nie najgorsze aleni nie najlepsze tak srednio bym ocenil jak dla mnie. Najlepsze hot16 to wg mnie O.S.T.R nagral. Tede jeszcze cos pokazal wpada w ucho ale tak samo szalu nie ma A i prawie zapomnialem. Jestem fanem ostrego bo lubie klasyke no to wiadomo k44, ostr itd ale jeszcze o słoniu zapomniałem. Czyli wg mnie najlepiej slon i ostr Edytowane 29 Grudnia 2015 przez VORDEN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi