KalaGamer 14 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 (edytowane) Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick:KalaGamer 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz): Opiekun serwera 3.Nick admina/gracza ktory zawinil:Zyguś 4.IP/SID oskarzanego*: 5.Data i godzina:27.12.15 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie): Domellenel, Shinichi, Rekcik, Takie_czary 7.Opis sytuacji: A więc miałem zawieszonego admina do 27 grudnia, jednak zygi nie nadał mi spowrotem tej rangi nie otrzymałem. Nie nadajesz się na tą pozycje na forum, jak i na serwerze. To nie pierwsza taka sytuacja w której robisz błąd jako opiekun. Jeżeli zostajesz nadal opiekunem ja i pare znanych osob odchodzimy. *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. Napisałbym nieobecność, ale nie byłem adminem sory? Nie wiem o czym ty myślisz ja Ci mam o tym przypominać? Jaja se robisz? Edytowane 30 Grudnia 2015 przez KalaGamer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 (edytowane) Miałeś się zgłosić na pw po tego admina mówiłem ci to na twoim ts.(18.12. około godziny 11:00) ale twoja aktywność nie poprawiła się na serwie więc zawiesiłem admina na 2 dni dłużej z czego admin powinnien zostać zabrany za olewkę.Bo jak się ma zawieszonego admina to nadal się ma obowiązek wchodzenia na serwer i pokazać,że zależy ci na tym stanowisku. http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=34476 i w takiej sytuacji powinnieneś być przykładem dla gracza a nie dawać wulgarne powody. Edytowane 29 Grudnia 2015 przez Zyguś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielecki 57 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Myślę, że na początek powinieneś zmienić swoje nastawienie. Ban który nadałeś pokazuje, że sam święty nie jesteś. Powinieneś okazać skruchę za swoje zachowanie i na spokojnie wszystko wyjaśnić. Ty jednak unosisz się wielkim honorem. Do tego grożenie, że jak nadal ktoś będzie miał rangę to Ty i koledzy odchodzicie?... Proszę Cię... Naprawdę radzę Ci zmienić podejście, bo nie tylko tutaj nie dostaniesz rangi spowrotem, ale i w życiu nie będzie Ci łatwo. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 889 Opublikowano 22 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Temat uległ przedawnieniu Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi