Reniaa 848 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick: Reniaa 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz): Admin 3.Nick admina/gracza ktory zawinil: cymon 4.IP/SID oskarzanego*: Na chwile obecna nie mam ale gdy tylko sie pojawi od razu dodam. 5.Data i godzina: Dzis, tj. 29.12.2015r. od okolo 14:40 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie): Wszyscy na serwie czyli miedzy innymi Shikkibane,PonuryGrabarz,jasio Boyka 7.Opis sytuacji: Skladam skarge , bo nie moge patrzec na to co sie dzieje z serwem ... Admin cymon kompletnie nie przejmuje sie tym co dzieje sie na serwie... Nie reaguje , liczy sie tylko gra i topka.... ? To po co Ci admin? Cymon kompletnie nie reaguje na to co sie dzieje... Nie zwraca uwagi na przeklinanie- a przeciez obowiazuje kultura na serwie, nie zwraca uwagi na wulgarne nicki, nie sprawdza u@.. A ranga admina jest po to zeby pilnowac tego co sie dzieje! DLa niego liczy sie tylko gra i nie tylko ja to zauwazylam, ale inni gracze tez to dostrzegaja. Uwazam, ze majac range admina odbilo Ci calkiem od normy.. I nie chce mowic tego zlosliwie czy cos no ale sorry- taka jest prawda.Prosze o jakas reakcje ze strony opiekuna *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shikkibane 54 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 (edytowane) Potwierdzam jako świadek, pan cymon regularnie zaniedbuje obowiązki admina. Niejednokrotnie ignoruje u@, kiedy pytam sie go : "cymon, czytasz u@?" Ten odpowiada "tak" i kontynuuje grę, powtarzam, GRE. Edytowane 29 Grudnia 2015 przez Shikkibane 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil11311 17 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 podpisuje sie pod skarga, admin jest dla serwera nie serwer dla niego 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Kiedy nie wejdę na serwer zawsze ktoś mi się skarży na cymona więc jestem skory uwierzyć wam i skardze. Wysłałem wiadomość prywatną do owego admina, jeżeli przez następne dni się nic nie zmieni, oddale go od funkcji admina. Dziękuję za zgłoszenie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi