Skocz do zawartości

Nowy Opiekun Serwera [James0v]

James0v

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, chciałbym was uświadomić, że od dnia wczorajszego rozpocząłem funkcję Opiekuna na Waszym serwerze.

Mimo iż przybyłem, nie ingeruję się obecnie w poprawki tego sezonu, czy edycje stworzonych tematów takich jak "admin miesiąca" - ja tego na pewno nie będę prowadzić, bo jeżeli admin ma być aktywny to będzie, jeżeli nie to go najzwyczajniej w świecie wyrzucę. Nie chciałbym także, aby występowały pogłoski na mój temat i mojego "awansu" - "Aaa, James nie grał i dostał tutaj opiekuna, wchodzi kto chce...". Otóż, jestem tutaj by pomóc serwerowi, bo mam taką nadzieję, że pomogę i jest wiara, że mi się uda. Dzięki Creativ za ciepłe słowa w pożegnaniu, właśnie takich adminów tutaj nie potrzebuję i ze mną jak z innymi opiekunami na pewno być nie dyskutował. Myślę, że się będziemy jakoś dogadywać, choć ze strony gry na obecną chwilę nie będziecie mnie widzieć, później kto wie...

Słabe wejście, raczej spinające się, ale ze mną można się dogadać, można rozmawiać i można się pośmiać, zasady są proste - nie toleruję "chamstwa" i wyższości, stawiam was na równi, ponieważ każdy jest człowiekiem i mam zamiar traktować was z szacunkiem i tego samego wymagam od was. Nie uznaję przeprosin, jeżeli wlazłeś mi na odcisk, to będziemy mięli zatarg...

Także Witam, nazywam się Tomek  :oklaski:

Edytowane przez James0v.
  • Like 12

W końcu wybrałeś odpowiedniego CODa ^.^ Choć Cię nie znam, to mam nadzieję że będziesz trzymał poziom jaki jest teraz i dołożysz swoją cegiełkę na nasz serwer :) W swoim czasie się poznamy lepiej 

PS: Właśnie napisałem ten post i zauważyłem że nie mam rangi -.- 

Aaa, to już nie moja sprawka :x // 

Edytowane przez James0v.

ale ze mną można się dogadać, można rozmawiać i można się pośmiać, zasady są proste - nie toleruję "chamstwa" i wyższości, stawiam was na równi, ponieważ każdy jest człowiekiem i mam zamiar traktować was z szacunkiem i tego samego wymagam od was. Nie uznaję przeprosin, jeżeli wlazłeś mi na odcisk, to będziemy mięli zatarg...

Także Witam, nazywam się Tomek  :oklaski:

Mogę to potwierdzić, jest ostrym, ale sumiennym opiekunem, który wszystkich dzieli po równo.

Dobrze się stało, że jesteś tutaj opiekunem (zarówno). 

Powodzenia! :D 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności