James0v 1 688 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 (edytowane) Witam, chciałbym was uświadomić, że od dnia wczorajszego rozpocząłem funkcję Opiekuna na Waszym serwerze. Mimo iż przybyłem, nie ingeruję się obecnie w poprawki tego sezonu, czy edycje stworzonych tematów takich jak "admin miesiąca" - ja tego na pewno nie będę prowadzić, bo jeżeli admin ma być aktywny to będzie, jeżeli nie to go najzwyczajniej w świecie wyrzucę. Nie chciałbym także, aby występowały pogłoski na mój temat i mojego "awansu" - "Aaa, James nie grał i dostał tutaj opiekuna, wchodzi kto chce...". Otóż, jestem tutaj by pomóc serwerowi, bo mam taką nadzieję, że pomogę i jest wiara, że mi się uda. Dzięki Creativ za ciepłe słowa w pożegnaniu, właśnie takich adminów tutaj nie potrzebuję i ze mną jak z innymi opiekunami na pewno być nie dyskutował. Myślę, że się będziemy jakoś dogadywać, choć ze strony gry na obecną chwilę nie będziecie mnie widzieć, później kto wie... Słabe wejście, raczej spinające się, ale ze mną można się dogadać, można rozmawiać i można się pośmiać, zasady są proste - nie toleruję "chamstwa" i wyższości, stawiam was na równi, ponieważ każdy jest człowiekiem i mam zamiar traktować was z szacunkiem i tego samego wymagam od was. Nie uznaję przeprosin, jeżeli wlazłeś mi na odcisk, to będziemy mięli zatarg... Także Witam, nazywam się Tomek :oklaski: Edytowane 30 Grudnia 2015 przez James0v. 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Odpowiedni człowiek na odpowiednie miejsce Jeszcze raz życzę Ci powodzenia i wytrwałości Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Witaj myślę że się dogadamy (pomijając fakt że cię w ogóle nie znam) wszystkiego dobrego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Question?;3 113 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Siemka, moim zdaniem odpowiednia osoba na to miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korcikoo 52 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 (edytowane) W końcu wybrałeś odpowiedniego CODa ^.^ Choć Cię nie znam, to mam nadzieję że będziesz trzymał poziom jaki jest teraz i dołożysz swoją cegiełkę na nasz serwer W swoim czasie się poznamy lepiej PS: Właśnie napisałem ten post i zauważyłem że nie mam rangi -.- Aaa, to już nie moja sprawka :x // Edytowane 30 Grudnia 2015 przez James0v. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang Albanii 280 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Pierwszy raz Cię człowieku na oczy widzę ale mam nadzieję że będzie z Ciebie dobry opiekun Tego Ci życzę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Gratulacje ! Witaj w gronie cod'a 201lvl Wytrwałości ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 ale ze mną można się dogadać, można rozmawiać i można się pośmiać, zasady są proste - nie toleruję "chamstwa" i wyższości, stawiam was na równi, ponieważ każdy jest człowiekiem i mam zamiar traktować was z szacunkiem i tego samego wymagam od was. Nie uznaję przeprosin, jeżeli wlazłeś mi na odcisk, to będziemy mięli zatarg... Także Witam, nazywam się Tomek :oklaski: Mogę to potwierdzić, jest ostrym, ale sumiennym opiekunem, który wszystkich dzieli po równo. Dobrze się stało, że jesteś tutaj opiekunem (zarówno). Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Życzę powodzenia.Mam nadzieję,że lepiej się poznamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi