Magiczny erO 67 Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Chce dodać coś od siebie, moim zdanie normalnie powinnie być ban za rash tak jak jest do tej pory, a co za siedzenie na respie tt to normalnie jest upomnienie, a potem ban . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinolek 25 Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 TheGumiś zawsze zostaje Ci napisanie skargi na mnie, nie widzę najmniejszych przeciwskazań. Patrzyłem na Cb kilka rund, pisałem z innymi adminami, stwierdziliśmy, iż grasz podejrzanie. Więc postanowiłem Cie sprawdzić, tak jak powinienem. Nie widzę nic złego w tym, bo pewnie jakby był ktoś z wh, ale ja bym go nie zauważył pierwszy byś płakał że się nie nadaję, A jak to mówią, jeszcze się taki nie urodził który by wszystkim dogodził. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 (edytowane) Pan Kinolek jest swiezym adminem , zobaczyl ze jestes na respie to zareagowal. A co do Gumisia i twoich screenow ; ty od razu jak 1 raz byles adminem rozpoznawales czity bezblednie? Nie wydaje mi sie, wiec po co o tym przypominasz? @@The gumis nie chodzi mi o twoje 1 adminowanie na tej sieci tylko o twoich poczatkach jak zaczynales przygode z cs ... Edytowane 23 Lutego 2016 przez ODSMistrz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magiczny erO 67 Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Boże przestańcie już się kłócić gracie na jednym serwerze zamiast sobie pomagać to wy się kłócicie nikt nie jest perfekcyjny, każdy może się pomylić i zrobić jakikolwiek błąd.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 hmm.. Gumis wytłumacz mi jak w csie po padnięciu widać pakę ? bo gram 7 lat ale nie wiem widocznie że można patrzeć gdzie leży paka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TenBrzydki 237 Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 (edytowane) taryfikator banów jest tutaj: http://forum.cs-classic.pl/topic/28736-regulamin-cs-16-only-dd2/ jeśli admin działa na własną rękę a nie zgodnie z regulaminem od tego jest dział na skargi a jeśli ktoś nie chce pisać skargi zawsze może napisać do opiekuna który się zajmie sprawą .TEMAT ZAMYKAM BO WIDZĘ TO TYLKO PROWADZI DO KŁÓTNI KTÓRYCH TU NIE CHCEMY Edytowane 24 Lutego 2016 przez Quattro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi