Skocz do zawartości

Premium

Korcikoo

Rekomendowane odpowiedzi

Dobrze lemiwiki, chciałem to załatwić na pw, widzę że przeczytałeś ale nie raczysz odpisać. Chodzi mi o to, że dnia 16 grudnia wygrałem konkurs na klase unikatową do końca resetu. Dogadaliśmy się z NeO, że zamiast na klasie unikatowej nagroda będzie na Wytrenowanym Snajperze. Wszystko fajnie do kiedy lemiwiki nie zabrał mi flag. Zabrał mi flagi i odrazu też klase premium Wytrenowany Snajper, na którym była ta nagroda. Nie chcesz tego ze mną załatwić na pw, nie odpisujesz a przeczytałeś to ja wole prostsze środki. Może teraz mi dasz te premium :)

Nie lepiej było poczekać ?

Nie rozumiem.. po co w ogóle tak spinasz..

Pewnie coś robią na serwerze i będzie jakaś premka zmienna.

Tak na przyszłość

Poczekajcie, bądźcie cierpliwi.

Jak opiekun nie odpisuje to oznacza, że coś robi= jest zajęty

• Like 1

Co do flag admina zostały zabrane Ci z powodu zaniżającej się aktywności przez lemiwiki.

A co do premium to zabrałem je ja na polecenie Karola i z własnej frustracji bo od teraz, kiedy jestem ja takich jaj nie będzie.

Premium ma być kupowane na miesiąc w dół i to jest max, nie ma czegoś takiego jak premium na przyszły reset czy takie coś z czymś się już spotkałem premium na zawsze.

Proszę tłumaczyć się z tego dla Właściciela i opisanie mu tego, kto to dodał i z jakiej racji. Dziękuję zamykam.

Edytowane przez James0v.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności