Korcikoo 52 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Dobrze lemiwiki, chciałem to załatwić na pw, widzę że przeczytałeś ale nie raczysz odpisać. Chodzi mi o to, że dnia 16 grudnia wygrałem konkurs na klase unikatową do końca resetu. Dogadaliśmy się z NeO, że zamiast na klasie unikatowej nagroda będzie na Wytrenowanym Snajperze. Wszystko fajnie do kiedy lemiwiki nie zabrał mi flag. Zabrał mi flagi i odrazu też klase premium Wytrenowany Snajper, na którym była ta nagroda. Nie chcesz tego ze mną załatwić na pw, nie odpisujesz a przeczytałeś to ja wole prostsze środki. Może teraz mi dasz te premium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Nie lepiej było poczekać ? Nie rozumiem.. po co w ogóle tak spinasz.. Pewnie coś robią na serwerze i będzie jakaś premka zmienna. Tak na przyszłość Poczekajcie, bądźcie cierpliwi. Jak opiekun nie odpisuje to oznacza, że coś robi= jest zajęty 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 (edytowane) Co do flag admina zostały zabrane Ci z powodu zaniżającej się aktywności przez lemiwiki. A co do premium to zabrałem je ja na polecenie Karola i z własnej frustracji bo od teraz, kiedy jestem ja takich jaj nie będzie. Premium ma być kupowane na miesiąc w dół i to jest max, nie ma czegoś takiego jak premium na przyszły reset czy takie coś z czymś się już spotkałem premium na zawsze. Proszę tłumaczyć się z tego dla Właściciela i opisanie mu tego, kto to dodał i z jakiej racji. Dziękuję zamykam. Edytowane 31 Grudnia 2015 przez James0v. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi