djalfons 0 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 (edytowane) 1. Nick:jestemtu 2. Imię:axel 3. Wiek:20 4. Znajomość AMX (1-10): 6 5. Sprawny i działający mikrofon:oczywiście 6. Składka (tak/nie):tak 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/servers/ 8. Parę słów o sobie **:mam na imię axle mam 20 lat interesuje się motoryzacją i grami komputerowymi 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Ponieważ chciałbym otrzymywać porządek na serwerze 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID:Tak STEAM_ID_LAN 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:12 godzin gdzienie 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):rożnie nie chce skłamać (10 +20) 13. Staż w Counter-Strike 1.6:niecały miesiąc 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):tak 3 razy Ps.Jestem ogarnięty. Edytowane 31 Grudnia 2015 przez djalfons Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Nie ma linka do gt. Podanie napisane "na kolanie" Nigdy cię nie widziałem. Jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Jestem na nie -W ogóle Cię nie kojarzę z serwera -Nie ma Gt 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Podanie na odwal siębrak gtnie kojarzę Cię z serwera 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TenBrzydki 237 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Te podanie to chyba napisane dla jaja ani razu cie nie widziałem konto założone do podania link do gt brak .podanie odrzucone 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Takie pytanie kto ty jestes? Na nie podanie napisane na odwal sie , brak linku do gt . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDASLASKA1920 131 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Nie nie nie nie znamy cie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi