TheDragomix 18 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Nick : TheDragomixData Zdarzenia : 30.12.2015 r.Osoba/y na ktora chcesz zlozyc skarge: AdministracjaOpis Sytuacji : Kupiłem przez sms-a kod którym miałem mieć usuniętego warna.Po kupnie wysłałem go do administracji bo tak trzeba było zrobić, a do dzisiaj nie zablokowano mi warnaDowod : XQAXMPWA (kod zwrotny) Pamietaj 1. Nie kloc sie 2. Nie spamuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 (edytowane) Usuń ten kod z tematu, zanim ktoś go ukradnie!.Karol ma nieobecność, jak wróci na 100% rozpatrzy twoją prośbę.Ludzie to nie maszyny musisz poczekać. Edytowane 31 Grudnia 2015 przez Semi 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Question?;3 113 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 1. Usuń kod, dobrze radzę. 2. Naucz się cierpliwości. 3. Karol (-_-) ma też własne życie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ph4nt0m 71 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Kolejny bardzo rozgarnięty... Dziś wysłał kod i żąda usunięcia od razu. Mi usunęli po 2 dniach chyba i nie mam z tym żadnego problemu. A ty nie dość, że dzień się nie skończył, to jeszcze skarge dowaliłeś. Poprostu brawa dla tego pana. I oby ci ktoś ten kod zwiną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Nie rozumiem w czym problem, właściciel usunął Ci warna 30.12.15 i w chwili obecnej nie posiadasz żadnego warna. Jak dla mnie skarga do zamknięcia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi