TheDragomix 18 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Nick : TheDRagomixData Zdarzenia : 30.12.2015 r.Osoba/y na ktora chcesz zlozyc skarge: -_-Opis Sytuacji : Kupiłem przez sms-a kod do usunięcia warna.Po kupnie wysłałem go do właściciela, a do dziś nie mam usuniętego warnaDowod : Pamietaj 1. Nie kloc sie 2. Nie spamuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 (edytowane) Musisz napisać temat w dziale "Usuń Minusa". Teraz zauważyłem że już to zrobiłeś. Musisz chwile poczekać, karol też ma życie, zwłaszcza że zgłaszał mniejszą aktywność. Edytowane 31 Grudnia 2015 przez GryTrean Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Przecież zabrałem ci warna od razu, ale nie zamknąłem tematu, który został przez ciebie napisany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi